PS5 satıcı önerisi

Kullanılmış ürün gönderirlerse aracı site yardımcı olur sanırım, öyle umuyorum.

Hangi siteden bakabilirim?

Bu konularda biraz titiz bir kişiliğe sahibim o yüzden pek tercih edemiyorum ama evet dediğiniz mantıklı.
Hangisi en uygunsa oradan bak bence.

Rica etsem link atabilir misiniz göz atayım.

Hocam böyle bir ürün buldum bilkom garantili değil fakat bayağı uyguna geliyor.

Bilkom garantili tek cihaz 36k ya denk geliyor itahatçı da +1 kol ve şarj standı ile 30k civarı sizce hangisi daha mantıklı olur?
Attığım linkteki garantili üstüne kolda alabilirsin hatta ama şarj istasyonu alamazsın

Bu konularda biraz titiz bir kişiliğe sahibim o yüzden pek tercih edemiyorum ama evet dediğiniz mantıklı.

Hocam şimdi ikinci kol önceliğiniz var mı? Bütçeyi tamamen harcamayı düşünüyor musunuz yani.

Hocam şimdi ikinci kol önceliğiniz var mı? Bütçeyi tamamen harcamayı düşünüyor musunuz yani.
Arkadaşın attığı linkten de alabilirsin hocam, yanına gamepad alırsın. 30kya Bilkom garantili gelir, her ne kadar idefix olsa da fiyat iyi.

Attığım linkteki garantili üstüne kolda alabilirsin hatta ama şarj istasyonu alamazsın
Şimdi baktım evet daha avantajlı oluyor, idefixten daha önce hiç alışveriş yapmamıştım bir sıkıntı olmaz herhalde.

Arkadaşın attığı linkten de alabilirsin hocam, yanına gamepad alırsın. 30kya Bilkom garantili gelir, her ne kadar idefix olsa da fiyat iyi.
2. Kol ile beraber 30k olursa hoş olur.

İdefixte bir sıkıntı olma ihtimali bulunuyor mu yukarıda ki mesajda da dediğim gibi daha önce hiç alışveriş yapmadım.

Şimdi baktım evet daha avantajlı oluyor, idefixten daha önce hiç alışveriş yapmamıştım bir sıkıntı olmaz herhalde.

2. kol ile beraber 30k olursa hoş olur.

İdefixte bir sıkıntı olma ihtimali bulunuyor mu yukarıdaki mesajda da dediğim gibi daha önce hiç alışveriş yapmadım.

Bende hiç alışveriş yapmadım, ama sıkıntı olacağını sanmam. Gamepad olarak satıcının aşırı önemi yok, puanları iyi. Sony Ps5 Dualsense Wireless Controller Oyun Kolu Siyah (İTHALATÇI GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları

Geçtiğimiz hafta sonu Bilkom garantililer hem HB’de hem Amazon’da 25500 TL civarındaydı. Ne oldu da 2-3 günde bu kadar zam geldi bilmiyorum ama hafta sonunu tekrar bekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı