PS5'i satıp üstüne pro için ekleyeceğin bütçeyide ekle, fıstık gibi bilgisayar toplarsın, ps5 proyu falan performansta havada karada yiyecek bir sistemden bahsediyoruz.29 Şubat'ta PS5 Marvel's Spider-Man 2 limited Edition (diskli) sürümünü almıştım ve hala kullanıyorum. Sizce PS5 Pro almak mantıklı mıdır yoksa PS6'yı mı beklemeliyim?
Emin olun arada devasa bir performans farkı yok 2027'ye kadar ps5 güncel bir cihaz olacaktır ps6 çıkmasını planlıyorlarmış. Duyduğuma göre ona geçersiniz zamanı gelince.29 Şubat'ta PS5 Marvel's Spider-Man 2 limited Edition (diskli) sürümünü almıştım ve hala kullanıyorum. Sizce PS5 Pro almak mantıklı mıdır yoksa PS6'yı mı beklemeliyim?
PS5 2027'ye kadar nasıl güncel cihaz olacak? GTA 6 2025'in sonunda çıkınca PS5 yetersiz kalacak.Emin olun arada devasa bir performans farkı yok 2027'ye kadar ps5 güncel bir cihaz olacaktır ps6 çıkmasını planlıyorlarmış. Duyduğuma göre ona geçersiniz zamanı gelince.
GTA 6'yı PS5 için geliştiriyorlardı zaten nasıl yetersiz kalsın? PS5 yabana atılacak bir makine değil.GTA 6 2025'in sonunda çıkınca PS5 yetersiz kalacak.
30-45 FPS verecektir.PS5 2027'ye kadar nasıl güncel cihaz olacak? GTA 6 2025'in sonunda çıkınca PS5 yetersiz kalacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.