PS5 satılıp PS5 Pro alınır mı?

ibonuachu

Femtopat
Daha fazla  
29 Şubat'ta PS5 Marvel's Spider-Man 2 limited Edition (diskli) sürümünü almıştım ve hala kullanıyorum. Sizce PS5 Pro almak mantıklı mıdır yoksa PS6'yı mı beklemeliyim?

29 Şubat'ta PS5 Marvel's Spider-Man 2 limited Edition (diskli) sürümünü almıştım ve hala kullanıyorum. Sizce PS5 Pro almak mantıklı mıdır yoksa PS6'yı mı beklemeliyim?
PS5'i satıp üstüne pro için ekleyeceğin bütçeyide ekle, fıstık gibi bilgisayar toplarsın, ps5 proyu falan performansta havada karada yiyecek bir sistemden bahsediyoruz.

PS5'ten PS5 Pro'ya geçmek için 50 bin lira verilmez. Yurtdışına gidip kendiniz alırsanız vergisiz fiyatla alıp kullandığınızda verim elde edersiniz ancak öyle bir aktivite için planlama yapmanız gerekecektir. PS6'nın ucuza duyurulmayacağını tahmin etmek zor değil.

Emin olun arada devasa bir performans farkı yok 2027'ye kadar ps5 güncel bir cihaz olacaktır ps6 çıkmasını planlıyorlarmış. Duyduğuma göre ona geçersiniz zamanı gelince.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı