PS5 satılmalı mı?

Courierciaykutt

Centipat
Daha fazla  
Babam geçen ay yakın bir zamanda PC konsol falan alacağım size diyordu. Ben de alacaksa PC almasını söylemiştim ama bir gün eve PS5 ile geldi. Konsol birkaç hafta zevk verdi ama son 5 gündür açmıyorum bile. Zaten PC istemiştim. ETS 2 Assetto oynayan bir insanım. Benim planım 30K'ye falan 5060 sistem alıp para biriktirip sonradan da Logitech G29 almaktı ama büyük bir hata yapıp 35K'ye PS5 aldık. Ben bu konsolu sizce satmalı mıyım, ne yapmalıyım? Ben de kararsızım vallahi. Konsol hiç zevk vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimine göre konsol kimine göre PC zevk veriyor satarsanız çok uyguna gidiyor minimum 20 civarında satarsınız. Lakin satmak yerine kaldırıp biraz bütçe biriktirip PC almak daha mantıklı olur

Babam geçen ay yakın bir zamanda PC konsol falan alacağım size diyordu. Ben de alacaksa PC almasını söylemiştim ama bir gün eve PS5 ile geldi. Konsol birkaç hafta zevk verdi ama son 5 gündür açmıyorum bile. Zaten PC istemiştim. ETS 2 Assetto oynayan bir insanım. Benim planım 30K'ye falan 5060 sistem alıp para biriktirip sonradan da Logitech G29 almaktı ama büyük bir hata yapıp 35K'ye PS5 aldık. Ben bu konsolu sizce satmalı mıyım, ne yapmalıyım? Ben de kararsızım vallahi. Konsol hiç zevk vermiyor.
Satsan taş çatlasın 20k falan edecek belli ki Bilkom garantili almış babanız o da çok para. O kadar para ödenmiş durduk yere 15 16k parayı çöpe atmayın. Sabredip bekleyin sonra PC alırsınız en azından bir süre durması iyi. Konsolda da keyifli vakit geçirecek şeyler var Plus kataloğu baya zengin illaha birşeyler bulursunuz. O kadar para kaybına gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı