PS5 yakın zamanda çıkar mı?

2 tip isim vardır. Bir nickname diğeri de gercek adın normalde diğer kullanıcıları nick ile ararsın kısaca Nick olarak görürsün. Arkadaş ekledikten sonra gercek isim talebi gönderir ve karşı taraf kabul ederse KillerSayko falan her ne ise onu görmek yerine kendi isimleriyle görürsün.

Eğer 4k televiyonun yoksa ps neo alsan bile tadını çıkaramazsın ve ps5 i neden beklersin ki daha çok var

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 ay mı bilmiyorum ama ilk aldığınızda Ps plus ı deneyimlemeniz için bedava üyelik veriyorlar. 15 gün diye hatırlıyorum ama 1 ay da olabilir.
14 gün. Kullanmamıştım daha yeni kullandım sadece 1 kere kullanılıyor onun da bilgisini vereyim bilmeyenler için.
Bu arada bu bedava 1 aylık psn olayı ney hocam

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bide psn adı mı artık bilmiyorum seni nasıl ekleyebilirim verirsen konsol geldiğinde ekleyim seni bişeyler yaparız :) Yanlız kalmayım
Hocam imzamda PSN adım yazıyor. Konsol elinizde ise konsoldan veya telefon için Playstation uygulamasından ekleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı