Halihazırda bir bilgisayarım olduğu için karar veremedim. PS exclusive oyunları çok çok pahalı. Ürünü yurt dışından 15 000 TL'ye alacağım.
Ben Exclusive oyunları oynamak istediğim için almıştım, PSN Plus kataloğu da önceki Exclusive oyunlarla dolu Kingdom Hearts gibi falan. Beni tatmin etti.Halihazırda bir bilgisayarım olduğu için karar veremedim. PS exclusive oyunları çok çok pahalı. Ürünü yurt dışından 15 000 TL'ye alacağım.
Arkadaşımın kasası tozlandı ps5 oynamaktan. Aynı sisteme sahipBana kalırsa, alınmaz. Zaten 4070'li sisteminiz var, PS5'in yüzüne bakmazdım ben o sistemle![]()
Oyunlara ben her zaman para veririm nakit sıkıntısı çekmem diyorsan alınır.
PS oyunları hala büyük bir sorun mu? PS Plus var, indirim falan olmuyor mu? Bu ay Metro Exodus ve Mafia oyunları 50-90 Liralara düşmüş mesela. Bilmediğimden soruyorum.Oyunlara para verebilecekseniz alın. Bu kadar basit.
PS oyunları hala büyük bir sorun mu? PS Plus var, indirim falan olmuyor mu? Bu ay Metro Exodus ve Mafia oyunları 50-90 Liralara düşmüş mesela. Bilmediğimden soruyorum.
Üzücü. Umarım sorun yaşamam.İndirim zor oluyor. Oyun alınacak para lazım PS Plus yok her oyun için. Ayrıca sürekli zam geliyor aklında bulunmalı konu sahibinin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.