PS5 sepeti nasıl?

Forsakenn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Dopdolu bir kütüphanem var ama indirimler iyi gibi geldi sizce alınır mı? 750 TL tutuyor tam.
Unbound harici The Crew var gayet severek oynadığım o yüzden unbound değer mi bilemedim sadece.

aaaaaaaa.png

Açıkçası çok iyi gelmedi bana, NFS ve Anthem EA Play'de mevcut olan oyunlar ve çok iyi eleştiri almayan oyunlar, genellikle kötü yorumlar aldı ki sebebi de oyunlarda bariz olarak görülüyor. PC veya Xbox'ınız olsaydı çok ucuz bir ücrete denemiş olurdunuz.

Xbox Store'da ve diğer mağazalarda Metro üçlemesi seti (DLC'lerde dahil) 20-30 TL'ye satılıyor.

Maneater ise indirimlerde 30-40 TL oluyor genelde diğer platformlarda.

Pek karlı bir sepet değil ama başka çareniz yoksa alınabilir.

Maneater oyununa o para verilmez Game Pass'ten oynamıştım 2 saat. Telefondaki hungry shark gibi ama ondan bile kötü. Mobil oyunlardan bile kötü.

Maneater oyununa o para verilmez Game Pass'ten oynamıştım 2 saat. Telefondaki hungry shark gibi ama ondan bile kötü. Mobil oyunlardan bile kötü.
Yok kötü bir oyun değil, ben sonuna kadar oynadım. Köpekbalığı olabildiğiniz diğer oyunlara göre çok kaliteli aslında ve benzer bir oyun şu an piyasada yok. Oynanışı da keyifliydi. Güzel bir hikayesi var. Anneniz öldürülüyor sonra siz karnındaki bir yavru olarak intikam alıyorsunuz vesaire. Spoiler vermeden bu kadar anlatabilirim, başında oluyor dediğim şey. Güzel boss fight'ları vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı