PS5 simülatör çıktı!

PS5 geçen günlerde 8300 TL ile satışa çıktı ve fiyatı pahalı.
Tabii üzerine vergiler ve kuru eklenince bu bile ucuz ama artık simüle edebilirsiniz!
Bir adam çıkmış ve bedava PS5 simulatörü yapmış. Hatta sayfasında sistem gereksinimlerinde
"PS5'inizin olmaması" gerektiği yazıyor. Oyunun özellikleri ise şöyle:
1. RTX olmadan en gerçekçi grafiklere sahip.
2. Fizik her yerde. (Newton bunu sevmeyecek)
3. Erkenden PS5 ile oynamaya başlayın!
4. En kötü kablo düzenleme sistemi de var - gerçek hayattaki gibi.

Sistem Gereksinimleri:

PS5'inizin olmaması gerekiyor.
Windows 7 ya da sonrası
Quad-Core Intel ya da AMD işlemci
GTX 470 ya da HD 6870
4 GB RAM
1 GB boş alan

Oyundan bir fizik örneği:

8SBamj.gif

Fiyatı dediğim gibi ücretsiz. Buradan indirebilir ve deneyebilirsiniz.
Yorumlara bakılınca gerçekten sevilmiş. Denemeye değer.

Okuduğunuz için teşekkürler, iyi günler.

PS5 geçen günlerde 8300 TL ile satışa çıktı ve fiyatı pahalı.
Tabii üzerine vergiler ve kuru eklenince bu bile ucuz ama artık simüle edebilirsiniz!
Bir adam çıkmış ve bedava PS5 Simulator'ü yapmış. Hatta sayfasında sistem gereksinimlerinde
"PS5'inizin olmaması" gerektiği yazıyor. Oyunun özellikleri ise şöyle:
1. RTX olmadan en gerçekçi grafiklere sahip.
2. fizik her yerde. (Newton bunu sevmeyecek)
3. erkenden PS5 ile oynamaya başlayın!
4. en kötü kablo düzenleme sistemi de var - gerçek hayattaki gibi.

Sistem gereksinimleri:

PS5'inizin olmaması gerekiyor.
Windows 7'ya da sonrası.
Quad-Core Intel ya da AMD işlemci.
GTX 470'ya da HD 6870.
4 GB RAM.
1 GB boş alan.

Oyundan bir fizik örneği:

Eki Görüntüle 744027

Fiyatı dediğim gibi ücretsiz. Buradan indirebilir ve deneyebilirsiniz.
Yorumlara bakılınca gerçekten sevilmiş. Denemeye değer.

Okuduğunuz için teşekkürler, iyi günler.

Bunu bile oynayamıyorum ya.

Tamam abi demek istediğim de bu benim. Yıllardır içinde olduğumuz durumu sorgulamak yerine PS 5 fiyatları gündem olmuş. Allah gönlüne göre versin fakat biz bu kafayla PS 5'i 3 bine alırız ama ev kirasını faturaları ödeyemeyiz. Yeni neslin gündemi ve geyiği PS 5 fiyatı çünkü.
Hmmm anladım. Yani asıl olması gereken PS 5'in fiyatına değil fiyatının bu halde olmasına sebep olan kişiye/kişilere tepki göstermeliyiz.
Komple ekonomi kötü iken sadece PS 5'in fiyatına takılmak mantıksız tabii.

Hiç kimsenin tarafında değilim yanlış anlamayın. O kadar büyük sansasyon haberler yapıldı ki yok PS5 11k-12k fiyatı olacak dendi. Gördüğüm kadarıyla 8300'e çıkmış cihaz. Zaten şu günlerde iyi bir sistem toplamak isterseniz vereceğiniz para bundan az değil. İyi monitör iyi bir ekran kartı ve görsellikte olsun derseniz 11-12k vermeniz gerekiyor. Şimdi 11-12k'ya son sistem PC dizemediğine üzülmeyen toplum PS5'i 8300'e alamadı diye veryansın ediyor. Bana kızanlar olacak kusura bakmayın herkesin elinde min fiyatı 8-9k İphone var. Yani amaç ekonomik yorum mu sansasyon yapmak mı ben anlamadım? İndirimler beklenirse güzel bir indirimle kuponla kampanyayla iyi bir fiyata da alınabilir. He maddi durumu çoğumuzun yok. Maddiyat kötüyken de eldekini avuçtakini bu tarz ürünlere yatırmak kişinin kendi hatasıdır. Şimdiden söyleyim derdim ekonomik yorum yapmak değil sadece PS5'in çıkış fiyatının 11-12k olacağını söyleyip duranlara tepki göstermek. O ağlayan yayıncılar 8300 için seviniyordur şimdi. Ben zaten almayacağım sorun yok. 4-5k'lık PC her işi görür fazlasıyla.
"Kimsenin tarafında değilim ama vatandaşların hepsinin elinde 9 bin liralık telefonu var."
a8xt751riv121.jpg

Haklısın ama ben hiçbir zaman alamadım. Çocukluğumdan beridir ilk PS bile lükstü bizim için hala da öyle değişen durum yok. Bu PS5'le alakalı değil her dönem için böyleydi.
PS3 vakti konsol 500-600 civarı oyunlar 20-30 civarıydı.

PS4 vakti konsol 1500 civarıydı oyunlar indirimde 100-150 civarı oluyordu.

PS5 vakti konsol 8300 ve oyunlar 800 civarı.

PS3'ün çıkış fiyatı 500 dolardı oyunlar 60 dolardı.

PS4'ün çıkış fiyatı 300 dolardı oyunlar 60 dolardı.

PS5'in çıkış fiyatı 500 dolar ve oyunlar da 70 dolar.

Ülkenin nasıl yavaş yavaş battığının kanıtı diyebiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı