PS5 Simulator'da virüs var mı?

M00D

Picopat
Katılım
10 Eylül 2020
Mesajlar
200
Yer
TEİ TESİSLERİ
PS5 Simulator yüklemenizi önermiyorum. Ben yükledim. Virüs Total'le taramadı. Dosya büyük, çıkarttım Kaspersky'da sıkıntı yok ama oyun X64 içindeki .exe de VirusTotal bu sonuç oldu. Tüm dosyaları tarayacaktım tek tek. Bunda sıkıntı çıktı. Sonra Kaspersky bir şey demeyince hadi açayım dedim. SmartScreen'de korudu falan falan kısacası bence virüs var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
VirusTotal içerisinde, GridinSoft dışındaki antivirüs motorları herhangi bir tespitte bulunamamışlar. GridinSoft'un bu konuda yanlış algılama yaptığını düşünüyorum.

Microsoft SmartScreen her zaman doğru tespit yapamayabiliyor. Yani, güvenli olduğunu düşündüğünüz herhangi bir dosyayı veya yazılımı sisteminizin üzerinde çalıştırdığınızda, Microsoft SmartScreen direkt olarak size bir uyarı penceresi çıkarmaktadır. Bu yüzden herhangi bir dosyada veya yazılımda güvenlik riski olduğu şüphesini size yaşatmaktadır.

Sonuç olarak; sisteminizde gerçek zamanlı olarak Kaspersky bulunuyorsa ve herhangi bir tespitte bulunamadıysa, endişe edilecek bir durum yok gibi gözüküyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı