PS5 "sisteminiz ısındı" hatası

Eğer çok tozluysa etkisi elbette olacaktır, aynı şey değil ama ben bilgisayarımı temizlemeden önce 80 işlemci alıyordum temizledikten sonra 70 alıyordum (sonra termal macun falan sürdüm 55e düştü ancak PS5 zaten sıvı metal ile geliyor bu konuda yapabileceğin tek şey tozunu almaktır, bir de daha serin olması için daha alçak bir yere koyabilirsin😄

Haklısınız bence de öyle düşünüyorum böyle bir video izlemiştim oradan aklıma geldi. @kkyera
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısınız bence de öyle düşünüyorum böyle bir video izlemiştim oradan aklıma geldi. @kkyera
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Saç krutma makinesi boş iş aga sanayide bir kompresör sıkçan buna var ya 500 yıllık toz gider.

Temizliyorum şu an bir de karşısına vantilatör falan koysam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı