PS5'te sıvı akma sorunu diye bir sorun varmış galiba, bu sorun nedir ve hala devam eden bir sorun mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
CFI 10 serisi hala satışta mı peki? Nereden anlayacaz?Bu konsolun ilk çıkan cfı 10 serisinde yaşanan bir sorun. İlk çıkan sürüm en çok satan sürüm olduğu için her PS5 modelinde var diye bir şey yok. Her cihazda yaşayacağınızı sanmam ama cfı 10 serisi PS5 almayın. Her cihazdan kastım CFI 10 serisi cihazlar.
Cfı 10 serisi hala satışta mı peki? Nereden anlayacaz?
Mesela bu cfı 10 mu?
Bu Ragnarok edition. Konsol yani. İnternetten alırken nasıl anlayacaz? 2.el değil 0 için soruyorum.Eski stoklardan satıyorlar hala. Kutusunda yazıyor CFI serisi. Bu arada bu konsol değil oyun.
Bu ragnarok Edition. Konsol yani. İnternetten alırken nasıl anlayacaz? 2.el değil 0 için soruyorum.
Mesela bu.
https://www.hepsiburada.com/sony-go...VTZ1oCR1f4QTUEAQYAyABEgJQ__D_BwE&gclsrc=aw.ds
Hocam ben yurt dışından getirirken kutusunu çıkarıp getirmişti arkadaş, konsol üzerinden öğrenebilir miyim?Eski stoklardan satıyorlar hala. Kutusunda yazıyor CFI serisi. Bu arada bu konsol değil oyun.
Yok artık be bu fiyat ne.Bu konsol değil.
Bu kutunun içinde oyun, oyundan figürler işte Thor çekici harita vb şeyler çıkıyor. Konsol değil.
Hocam ben yurt dışından getirirken kutusunu çıkarıp getirmişti arkadaş, konsol üzerinden öğrenebilir miyim?
Yazdım zaten bu konsol değil oyun diye. Konsolu 17-18K arası bir fiyata alırsın “sıfır” olarak.Yok artık be bu fiyat ne.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.