PS5 Slim 23 bin TL'ye değer mi?

Slippin Jimmy

Decapat
Daha fazla  
N11 teknodeposu satıcısından 2 yıl garantili Slim, CD'li 23K'ya PS5 aldım. Hiç konsolum olmamıştı bu zamana kadar açıkçası biraz da fazla verdim gibi hissediyorum niyeyse :). PC almak mantıklı gelmedi. Orta seviye GTX 1650'li laptopum var iş görüyor bir PS5 performansı vermiyor tabii ki. Almaya değer miydi PS5 Slim'i?

Son düzenleyen: Moderatör:
N11 teknodeposu satıcısından 2 yıl garantili Slim, CD'li 23K'ya PS5 aldım. Hiç konsolum olmamıştı bu zamana kadar açıkçası biraz da fazla verdim gibi hissediyorum niyeyse :). PC almak mantıklı gelmedi. Orta seviye GTX 1650'li laptopum var iş görüyor bir PS5 performansı vermiyor tabii ki. Almaya değer miydi PS5 Slim'i?

Elbette PS5'in verdiği hissayatı çogu PS veremez.

Bence PS5 gerçekten değer. Ama slim değil de standart almanı tavsiye ederim. Slimler daha çok ısınıyor ve ileride farklı sorunlar çıkarabilir. Kasayı küçültürken bunu düşünmüşlerdir tabi ama niyeyse güvenemiyorum.

Hiç değilse istediğin düzeyde oyun oynayabilirsin. Biraz alışma sürecin var tabi :) Standart Digital versiyonu öneririm.

Değer tabii. Oyun fiyatları biraz canınızı sıkabilir ama uzun yıllar sizi götürecektir.
Çok sayıda indirim yapıyorlar. her hafta %90 indirim veriyor oyunlara. Ondan dolayı bence digital versiyonda çok canı sıkılmaz

her hafta %90 indirim veriyor oyunlara
Bunu görende her hafta AAA oyunlarının indirime girdiğini sanacak. %90 indirime girenler ya çok eski oyunlardır, ya da İndie tarzı oyunlardır. Herhangi bir oyunun %90 indirime girdiğini görmedim ben. Oyunların indirime girmiş hali bile 1000TL artık.

Bunu görende her hafta AAA oyunlarının indirime girdiğini sanacak. %90 indirime girenler ya çok eski oyunlardır, ya da İndie tarzı oyunlardır. Herhangi bir oyunun %90 indirime girdiğini görmedim ben. Oyunların indirime girmiş hali bile 1000TL artık.
Geçen Fifa 25'i 200 TL'ye, RDR'yi 160 TL'ye, GTA 5'i 190 TL'ye aldım. Sen istiyorsan ki tüm ama tüm içerikler %90 indirime girsin. Seninki biraz büyük bir belenti. Ne olacaktı adam tüm oyunlarını sana bedavaya mı verecekti :)

Geçen Fifa 25'i 200 TL'ye, RDR'yi 160 TL'ye, GTA 5'i 190 TL'ye aldım. Sen istiyorsan ki tüm ama tüm içerikler %90 indirime girsin. Seninki biraz büyük bir belenti. Ne olacaktı adam tüm oyunlarını sana bedavaya mı verecekti :)
10 senelik oyunları 100 TL'ye aldım diye seviniyorsan ve bunu indirimden sayıyorsan o senin bileceğin iş. Bir kaç ay önce 300-400 TL oyundu bunlar. Tüm oyunlar indirime girsin demedim, tüm oyunların %90 indirime girmediğini söyledim, senin aksine.

10 senelik oyunları 100 TL'ye aldım diye seviniyorsan ve bunu indirimden sayıyorsan o senin bileceğin iş. Birkaç ay önce 300-400 TL oyundu bunlar. Tüm oyunlar indirime girsin demedim, tüm oyunların %90 indirime girmediğini söyledim, senin aksine.

Sen benim sözlerimi çarpıtıp AAA oyunlar her hafta indirime giriyor diye bir söz söylememe rağmen gelmişsin böyle söylediğimi ima ediyorsun. Kendi kendine çelişkili ifadeler kullanıp karşı tarafı suçluyorsun. Söylediğim oyunlardan popüler olanları yazmışım oraya, FIFA 25 bu sene çıkmasına rağmen gelmiş 10 senelik oyun diyorsun.

Sen benim sözlerimi çarpıtıp AAA oyunlar her hafta indirime giriyor diye bir söz söylememe rağmen gelmişsin böyle söylediğimi ima ediyorsun. Kendi kendine çelişkili ifadeler kullanıp karşı tarafı suçluyorsun. Söylediğim oyunlardan popüler olanları yazmışım oraya, FIFA 25 bu sene çıkmasına rağmen gelmiş 10 senelik oyun diyorsun.
Fifa 25 ne zaman 200 TL oldu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı