Slim modelinde oyle bir problem yok.Uyari veriyorsa icini acip fanlari kontrol et tozlumu diye ,ondan olacagini pek zannetmiyorum ama,ps5 sivi metal akma problemleri var büyük ihtimal ondan olabilir ,garantisi varsa garantiye yolayin.
Hava sicakliklarindan kaynakli olacaktir. PS5'te kronik bir problem.PS5 Slim 4 ay önce aldım çok ısınmaya başladı, yarım saat oynayınca hemen uyarı veriyor. Bugün güc kablosunun çok zor çıktığını fark ettim. Sizce ondan mı oluyor ne yapmam lazım?
İçini temizledim ve zaten 4 ay önce aldımUyari veriyorsa icini acip fanlari kontrol et tozlumu diye ,ondan olacagini pek zannetmiyorum ama,ps5 sivi metal akma problemleri var büyük ihtimal ondan olabilir ,garantisi varsa garantiye yolayin.
Kanka geçen ay böyle bi problem yoktu bi anda oldu bi de klimada oynuyorum ve yarım saatte uyarı veriyorSlim modelinde oyle bir problem yok.
Hava sicakliklarindan kaynakli olacaktir. PS5'te kronik bir problem.
Slim modellerde yok ama yinede akiyor asaga dogru ,metal yüzeyi aciliyor o yüzden ısı yapiyor.Slim modelinde oyle bir problem yok.
Yanlis bilgi vermeyin lutfen. Akan bir sivi yok. PS5 Fat'te bu problem var. Ozellikle dikey kullanimda ortaya cikiyor.Slim modellerde yok ama yinede akiyor asaga dogru ,metal yüzeyi aciliyor o yüzden ısı yapiyor.
Hangi ilde yasiyorsunuz ? Ben istanbulda yasiyorum biraz ses disinda bir problem yok. Hava sicakligi cok etkili oluyor bu problemlerde.İçini temizledim ve zaten 4 ay önce aldım
Kanka geçen ay böyle bi problem yoktu bi anda oldu bi de klimada oynuyorum ve yarım saatte uyarı veriyor
Kanka peki ben ürünü mediamarkttan bilkom garantili aldım bilkomun yönlendirdiği yere mi götüreyim yoksa sony yetkili servislerden birine mi götürmem gerekiyorSlim modellerde yok ama yinede akiyor asaga dogru ,metal yüzeyi aciliyor o yüzden ısı yapiyor.
İzmirde yaşıyorum ama klimalı ortamda oynuyorumYanlis bilgi vermeyin lutfen. Akan bir sivi yok. PS5 Fat'te bu problem var. Ozellikle dikey kullanimda ortaya cikiyor.
Hangi ilde yasiyorsunuz ? Ben istanbulda yasiyorum biraz ses disinda bir problem yok. Hava sicakligi cok etkili oluyor bu problemlerde.
Ben var demiyorum slim lerde sadece islemcinin kenarlari düzeltildi,yani anakarta akmasin diye ,slim modellerinde sivi metall asaga dogru aktiginda metall yüzeyinde aciklik yapiyor ,ben kac kere denk geldim böyle soruna ,fat modellerinde anakarta akma problemi vardi.Yanlis bilgi vermeyin lutfen. Akan bir sivi yok. PS5 Fat'te bu problem var. Ozellikle dikey kullanimda ortaya cikiyor.
Konsolun fan kismi hava aliyor degil mi ? Yani arka kismi duvarin dibindeyse cok zarar verir cihaza ve isinma yapar.Kanka peki ben ürünü mediamarkttan bilkom garantili aldım bilkomun yönlendirdiği yere mi götüreyim yoksa sony yetkili servislerden birine mi götürmem gerekiyor
İzmirde yaşıyorum ama klimalı ortamda oynuyorum
Yok her yeri baya açık özellikle öyle açtımKonsolun fan kismi hava aliyor degil mi ? Yani arka kismi duvarin dibindeyse cok zarar verir cihaza ve isinma yapar.
Garantiye mi götürmek lazım yaniBen var demiyorum slim lerde sadece islemcinin kenarlari düzeltildi,yani anakarta akmasin diye ,slim modellerinde sivi metall asaga dogru aktiginda metall yüzeyinde aciklik yapiyor ,ben kac kere denk geldim böyle soruna ,fat modellerinde anakarta akma problemi vardi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.