PS5 Slim mi almalıyım yoksa standart kasa PS5 mi?

ardaaltin

Hectopat
Daha fazla  
PS5 almak istiyorum ama tam normal kasa alacakken Slim kasa çıktı ve normal kasanın üretimi durdurulmuş yaptığım araştırmalara göre hangisini almam daha mantıklı.

Slim gayet güzelde üretiminin durduğunu nerden gördünüz? Ps4 8 yıl üretildi daha 5 yıl bile olmayan konsolun üretimi mi duracak.

Slim gayet güzelde üretiminin durduğunu nereden gördünüz? PS4 8 yıl üretildi daha 5 yıl bile olmayan konsolun üretimi mi duracak.

Dostum Sony'nin resmi sitesinde PS5 standart kasanın stokları bitince daha satılmayacağını ve üretilmeyeceğini duyurdu.

Yurt dışından getirteceğim 2 side 500 dolar.

Yurt dışından getirteceğim 2 side 500 dolar.

Fiyat farkına pek de değmez gibi sanki.

Yurt dışından 500 dolara alacağım.

PS5 almak istiyorum ama tam normal kasa alacakken Slim kasa çıktı ve normal kasanın üretimi durdurulmuş yaptığım araştırmalara göre hangisini almam daha mantıklı.
Slim ile arasında donanımsal fark yok, sıcaklıklar bile hemen hemen aynı, düz PS 5 al. PS'larda pro harici düz kasa alın Slim'lerde eklenen kayda değer bir şey olmuyor.

Slim ile arasında donanımsal fark yok, sıcaklıklar bile hemen hemen aynı, düz PS 5 al. PS'larda Pro harici düz kasa alın Slim'lerde eklenen kayda değer bir şey olmuyor.

Ben genelde gece oynayan birisiyim sanırı PS5 standart kasada daha çok fan sesi var çok fark var mıdır Slim'le arasında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı