PS5 Slim mi yoksa Fat kasa mı tercih edilmeli?

Alfanzo0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, 2 tane soru soracagım bilgilerinizi rica ediyorum özellikle 2 sorununda cevabını verseniz çok iyi olacak.

Birincisi PlayStation 5 CD sürüm çift kol temiz CFI kodu 1208a arkadaş 18.000 TL'ye bırakacak sizce alayim mi?

İkinci olarak da kafam karıştı birçok arkadaş Slim daha yeni sürüm fat kasa daha eski kalıyor diye söylentilerde bulunmuş bu ikisinin arasındaki fark sadece boyut mu veyahut CD girişinin olup olmaması mı? Özellikle şahsi fikrim olarak CD versiyonunu almak istiyorum, PS4 oyunlarını oynama imkanım bulunuyor sizce ne yapmalıyım karşı tarafa teklif olarak daha aşagı fiyat mı vereyim yoksa bu fiyat uygun mu? Fat kasadan uzak mı durmalıyım, slim kasaya mı yönelmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fat kasadan uzak dur, Slim al tarzı keskin yorumlar bu nesilde yapılamaz, doğru olmaz. Her ikisi de çok başarılı ve sorunsuz konsollar. Slim modelin artısı 120GB küsur daha fazla depolama alanı sunması iken fat kasanın artısı ise kutunun içinden dik tutma ayağı çıkması (Slim'de kutudan çıkmıyor ekstra para vererek almanız gerekiyor) ve Slim modele göre biraz daha iyi soğutma sunabilmesi. Slim modelin de CD'li ve dijital olarak versiyonu var hatta Slim'de diital alıp istersen sonradan CD sürücüsü de ekleyebiliyorsun ama almışken tabii ki CD'li almak daha mantıklı gerek fat olsun gerek Slim olsun. Sözün özü burada iş sizin zevkinize kalıyor. Ben olsam fat kasa alırdım sebebi ise bence daha şık duruyor. Çift kol bir şekilde 18K bence normal bir fiyat 17'ye falan düşürebilirsen daha iyi olur ve alınır.

Bence Hangisini En Uyguna Bulursan Onu Almalısın Bende Ucuza Fat Kasa Buldum Digital Cfi1216b Sorunsuz Bir Model Alınır Ve Garantili.Yani İşin Aslı Hangisi En Uygunsa Onu Al Ve Benim Fatı Tercih Etme Sebebim Daha Güzel Duruyor Bence Ve Artı Bende Harddisk Var Yer Sıkıntısı Da Yok Ve Emin Ol Temiz Kullanıp Normal Fiyata Koyarsan Satılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı