Sıkıntı olmaz dostum ileride ileriki zamanlarda disk okuyuc alıp takabilirsin rahat bir şekilde emin ol PS5 Pro almak GTA 6 için çok daha iyi olacak.
Haklısın sağ ol yardımcı olduğun için.
Sıkıntı olmaz dostum ileride ileriki zamanlarda disk okuyuc alıp takabilirsin rahat bir şekilde emin ol PS5 Pro almak GTA 6 için çok daha iyi olacak.
Eyvallah hocam sağ olun Slim'i düşünüyorum şu an çünkü kutunun içinden oyun kodu çıkmıyor olması şüphelendirdi biraz bir de oyun çıkmıyorsa pek bir anlamıda yok zaten Spider-Man sürüm olmasının.
Sırf Spider-Man 2 oyunu içerisinden çıkıyor diye satın alma o sürümü. Ben ilk başta hoşunuza gidiyor ya da ileride elden çıkarırken rahat çıkarırsınız diye düşündüğünüzü zannettim. Siz GTA 6 odaklı satın almak istiyorsanız gerçekten de PS5 Pro alın bütçeniz yetiyorsa eğer. Yetmiyorsa Slim alın. Her iki sürümde de oyunu çok iyi optimize edeceklerdir yine. Bu arada Spider-Man 2 Deluxe sürümü dediğim gibi Store da 1700 TL civarındaydı en son bir bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.