PS5 Slim nereden alınır?

Pyke_Tyson

Picopat
Daha fazla  
İleri zamanda PS5 Slim model alacağım ancak internetteki çoğu satıcıda illaki bir problem oluyor ve bu beni çok korkutuyor en doğru satıcıyı nasıl bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İleri zamanda PS5 Slim model alacağım ancak internetteki çoğu satıcıda illaki bir problem oluyor ve bu beni çok korkutuyor en doğru satıcıyı nasıl bulabilirim?
Konsolculardan al. İnternette 27000, Konsolcularda 17000. Sıfırdır.

Konsolculardan al. İnternette 27000, konsolcularda 17000. sıfırdır.

Sahibinden de tekil kişiden o fiyata bulur lakin konsol dükkanları o fiyata vermez 19500-21000 arası bir rakama verirler oda dükkan olduğu için bir de ekstra garanti veriyorlar bozulursa sıkıntı olursa yardımcı oluyorlar.

Konsolculardan al. İnternette 27000, Konsolcularda 17000. Sıfırdır.
Kahramanmaraş ta yasıyorum .Aslında hem kutuyu görüyoruz hemde daha ucuz ancak maraşta böyle bir servis yok sanırım .

PS oyun konsol satan esnaflar var. Onlara sorabilirsin. Cevrene sor. Nereden bulabilirim diye.

Evet bir arkadaş9m benim için araştıracağımı söyledi. Sanırım internetkafe gibi bir yer ama ben çok da ümitli değilim.

Kahramanmaraş'ta yasıyorum. Aslında hem kutuyu görüyoruz hem de daha ucuz ancak maraşta böyle bir servis yok sanırım.

Evet bir arkadaş9m benim için araştıracağımı söyledi. Sanırım internetkafe gibi bir yer ama ben çok da ümitli değilim.

İstanbul, Ankara, İzmir gibi metropollerde konsolcular dolu oradan arkadaşın satın alıp sana kargolayabilir kargo maliyetini Param Güvende hizmetiyle falan düşürebilirsiniz uyguna ilan açıp.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı