PS5 Slim satıp oyuncu laptopu almak mantıklı mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben 1.5 yıllık PS5 Slim kullanıcısıyım. Oyun kütüphanemi hep PS5 üzerine kurdum. Bir de giriş seviye MX350 GPU'lu laptopum var ama hiçbir oyun kaldırmıyor. Başta da söylediğim gibi genelde oyunlarımı PS5 üzerinden oynarım. Konsolla alakalı bir geçmişim de var aslında. Daha önce 7 yıl PS3 kullanmıştım. Ayrıca gerek konsoldaki sabit ve akıcı FPS, güzel görüntü kalitesi vs. hep hoşuma gitmişti. Ancak geçenlerde Football Manager 2024 oynamak istedim ve bilgisayarım hep hatalar veriyor. Bu oyunu PS5'te oynasam PS5 sürümü kötüymüş. Bir de konsolda çoğu oyunun İngilizce olması ama PC'de Türkçe yama imkanı cazip geliyor. Sizce PS5 Slim satıp oyuncu laptop almaya değer mi?

En çok oynadığım oyunlar:
GTA serisi.
Bully.
Mount and Blade Bannerlord (PS5'ten oynuyorum)
EA FC.
God of War serisi.
Marvel's Spider-Man serisi.
Football Manager.

Sırf FM için satacaksan değmez. Onun dışındaki yazdığın oyunları PS5'te gayet keyifle oynanıyor zaten. Eğer PC oyunları da oynayacaksan olur hatta çok güzel olur fakat sadece FM içinse pişman olursun.

Hocam Football manager içinde yani ne bileyim laptopa geçilemez bence. Diğer oyunlar zaten PS5'te oynanır derecede. Hocam bide illa laptop mu olacak? Masaüstü bilgisayarda alabilirsiniz isterseniz?

Hocam Football Manager içinde yani ne bileyim laptopa geçilemez bence. Diğer oyunlar zaten PS5'te oynanır derecede. Hocam bir de illa laptop mu olacak? Masaüstü bilgisayarda alabilirsiniz isterseniz?

Hocam zaten elimde Monster Aryond A27 V2 monitörde var da ama odamda fazla yer yok. O yüzden masaüstü alamam gibi.

Sırf FM için satacaksan değmez. Onun dışındaki yazdığın oyunları PS5'te gayet keyifle oynanıyor zaten. Eğer PC oyunları da oynayacaksan olur hatta çok güzel olur fakat sadece FM içinse pişman olursun.

Hocam dediğim gibi laptop alma isteğimin sebebi hem Football Manager için hem de RDR 2, GTA 6 gibi oyunları Türkçe oynamak için.

Hocam zaten elimde Monster Aryond A27 V2 monitörde var da ama odamda fazla yer yok. O yüzden masaüstü alamam gibi.

Hocam dediğim gibi laptop alma isteğimin sebebi hem Football Manager için hem de RDR 2, GTA 6 gibi oyunları Türkçe oynamak için.

O zaman satma hiç gerek yok bence. Hikayeli oyunları konsolda oynamak çok daha zevkli zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı