hypnos6012
Decapat
Daha fazla
Sorunlarımı yazıyorum direkt DualSense'den başlayayım:
1. Dpadin sadece sağ yön tuşunda rezil bir basma hissiyatı var dpad kullanasım gelmiyor o yüzden.
2. L2 tuşuna bastığımda arada çıt sesi geliyor.
3. Kare ve üçgen tuşunun basma hissiyatı rezalet 1. örnekteki gibi.
4. DualSense'i tuttuğum arka taraftaki küçük desenlerin küçük bir kısmı silindi.
5. DualSense'in touchpadi yani dokunmatik yüzeyi simetrik değil sağa sola kayıyor ve basma hissiyatı iğrenç.
6. DualSense'in R2 tuşu l2'ye göre daha az sertleşiyor.
Overgameden şubat ayında aldım PS5 Slim'i ve ne kadar şanssızsam bana problemli konsol denk geldi herhalde.
Şimdi PS5 Slim yaşadığım sorunlara geçelim:
1. PS5 Slim'i dik tutunca her 10 dakikada bir fanı çok ses çıkartıp yavaşlıyor( yan durunca olmuyor. )
2. Bendeki PS5 Slim sanki arada menüde kasıyor gibi çok akıcı değil ve rahatsız ediyor.
3. Spider-Man Miles Morales oyununda performance modunda arada FPS düşüyordu çok rahatsız etti beni oda.
4. Biraz fazla ısınıyor.
5. Minecraft Legends oyunu direk kasıyor.
6. Guardians of the Galaxy oyunu da kasıyor.
Ben bu konsoldan ne çektim sıfır aldım bir de konsolu
Garantisi var.
Çok mutsuzum.
CFI-2016 koduda.
1. Dpadin sadece sağ yön tuşunda rezil bir basma hissiyatı var dpad kullanasım gelmiyor o yüzden.
2. L2 tuşuna bastığımda arada çıt sesi geliyor.
3. Kare ve üçgen tuşunun basma hissiyatı rezalet 1. örnekteki gibi.
4. DualSense'i tuttuğum arka taraftaki küçük desenlerin küçük bir kısmı silindi.
5. DualSense'in touchpadi yani dokunmatik yüzeyi simetrik değil sağa sola kayıyor ve basma hissiyatı iğrenç.
6. DualSense'in R2 tuşu l2'ye göre daha az sertleşiyor.
Overgameden şubat ayında aldım PS5 Slim'i ve ne kadar şanssızsam bana problemli konsol denk geldi herhalde.
Şimdi PS5 Slim yaşadığım sorunlara geçelim:
1. PS5 Slim'i dik tutunca her 10 dakikada bir fanı çok ses çıkartıp yavaşlıyor( yan durunca olmuyor. )
2. Bendeki PS5 Slim sanki arada menüde kasıyor gibi çok akıcı değil ve rahatsız ediyor.
3. Spider-Man Miles Morales oyununda performance modunda arada FPS düşüyordu çok rahatsız etti beni oda.
4. Biraz fazla ısınıyor.
5. Minecraft Legends oyunu direk kasıyor.
6. Guardians of the Galaxy oyunu da kasıyor.
Ben bu konsoldan ne çektim sıfır aldım bir de konsolu
Çok mutsuzum.
CFI-2016 koduda.