Arkadaşlar merhaba. 3-4 ay içerisinde bir oyun konsolu alacağım ve şu an çok kararsızım. Seçeneklerim şunlar; PS5 Slim, Xbox Series X, Xbox Series S. Xbox Series X bütçemi biraz daha zorluyor yüzden şu an ya PS5 Slim'ya da Xbox Series S almak aklıma daha çok yatıyor. Burada da Xbox alsam oyunlar daha uygun ve Game Pass sistemi var, PS5 Slim alsam oyunlar çok pahalı ancak The Last of Us, RDR, God of War gibi oyunlar olduğu için ve Türkiye'de Xbox çok tercih edilmediği için PS'den de vazgeçemiyorum. Hem DualSense'in geri tepkimesi olsun Xbox Gamepad'inin pilli olması olsun orada da beni PS daha çok kendine çekiyor. Kısaca şöyle özetleyeyim PS almak istiyorum ama oyun fiyatları çok pahalı, Xbox'da oyunlar PS'ye kıyasla daha ucuz ancak Sony'nin kendi oyunlarını hiç oynamadığım için de (daha önce herhangi bir konsolum olmadığı için hikayeli oyunları da denemek istiyorum ve bu konuda Sony'nin kütüphanesi çok daha iyi) PS almak istiyorum. 2 cihazı da 2. el çift kol almayı planlıyorum. Sizce ne yapmalıyım?