PS5 Slim vs Xbox Series X

void16

Centipat
Daha fazla  
Sonbaharda GTA 6 çıkacağı için konsol almak istiyorum. Hangi konsol daha iyi? Hangi konsolu önerirsiniz?

Hocam herkes Playstation'da oyunlar inanılmaz pahalı diye tutturmuş. Evet bazı oyunlarda uçuk fiyatlar olabiliyor veya bazı oyunlar piyasanın üstünde olabiliyor fakat indirim beklediğiniz takdirde çok ucuza oyunlar alabiliyorsunuz. Ben size kendi kütüphanemden örnek vereyim:

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu (Uncharted 4 ve Kayıp Miras)
Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition
Fifa 23
GTA 5
The Witcher 3
The Last of Us Part 2
Battlefield 1
Mafia: Definitive Edition

Tüm bu oyunları indirim bekleyerek aldım. Ve tüm bu oyunlar bana tam 40 dolara mâl oldu. Yani indirim beklendiği takdirde veya plus aboneliği ile uçuk fiyatlar olmadan da playstation oyunlarına erişebilirsiniz.

Hocam herkes PlayStation'da oyunlar inanılmaz pahalı diye tutturmuş. Evet bazı oyunlarda uçuk fiyatlar olabiliyor veya bazı oyunlar piyasanın üstünde olabiliyor fakat indirim beklediğiniz takdirde çok ucuza oyunlar alabiliyorsunuz. Ben size kendi kütüphanemden örnek vereyim:

Uncharted: Hırsızlar mirası koleksiyonu (Uncharted 4 ve kayıp miras)
Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition.
FIFA 23.
GTA 5
The Witcher 3
The Last of Us Part 2
Battlefield 1
Mafia: Definitive Edition.

Tüm bu oyunları indirim bekleyerek aldım. Ve tüm bu oyunlar bana tam 40 dolara mâl oldu. Yani indirim beklendiği takdirde veya Plus aboneliği ile uçuk fiyatlar olmadan da PlayStation oyunlarına erişebilirsiniz.

Plus aboneliği nasıl? Ayrıca fat kasamı kullanıyorsunuz Slim kasa mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Plus aboneliği nasıl? Ayrıca fat kasamı kullanıyorsunuz Slim kasa mı?

Slim kullanıyorum. Eğer daha önce PlayStation exclusiveleri çok denemediyseniz Plus gerçekten çok iyi bir seçenek. TLOU part 1, GTA 5, Uncharted serisi, Detroit, Witcher 3, God of War 2018, God of War: Ragnarok gibi kaliteli birçok yapım var içinde.

Son düzenleme:
Hocam herkes PlayStation'da oyunlar inanılmaz pahalı diye tutturmuş. Evet bazı oyunlarda uçuk fiyatlar olabiliyor veya bazı oyunlar piyasanın üstünde olabiliyor fakat indirim beklediğiniz takdirde çok ucuza oyunlar alabiliyorsunuz. Ben size kendi kütüphanemden örnek vereyim:

Uncharted: Hırsızlar mirası koleksiyonu (Uncharted 4 ve kayıp miras)
Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition.
FIFA 23.
GTA 5
The Witcher 3
The Last of Us Part 2
Battlefield 1
Mafia: Definitive Edition.

Tüm bu oyunları indirim bekleyerek aldım. Ve tüm bu oyunlar bana tam 40 dolara mâl oldu. Yani indirim beklendiği takdirde veya Plus aboneliği ile uçuk fiyatlar olmadan da PlayStation oyunlarına erişebilirsiniz.

Aynı fikirde misin halla bugün bir konsol almak istiyorum işk konsolum olacak. PC kütüpahnem var.
GoW 2018.
Spider-Man ve miles.
Uncharted.
The Last of Us Part 1

Technopat Haberler

Geri
Yukarı