Hocam herkes PlayStation'da oyunlar inanılmaz pahalı diye tutturmuş. Evet bazı oyunlarda uçuk fiyatlar olabiliyor veya bazı oyunlar piyasanın üstünde olabiliyor fakat indirim beklediğiniz takdirde çok ucuza oyunlar alabiliyorsunuz. Ben size kendi kütüphanemden örnek vereyim:
Uncharted: Hırsızlar mirası koleksiyonu (Uncharted 4 ve kayıp miras)
Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition.
FIFA 23.
GTA 5
The Witcher 3
The Last of Us Part 2
Battlefield 1
Mafia: Definitive Edition.
Tüm bu oyunları indirim bekleyerek aldım. Ve tüm bu oyunlar bana tam 40 dolara mâl oldu. Yani indirim beklendiği takdirde veya Plus aboneliği ile uçuk fiyatlar olmadan da PlayStation oyunlarına erişebilirsiniz.
Plus aboneliği nasıl? Ayrıca fat kasamı kullanıyorsunuz Slim kasa mı?
Hocam herkes PlayStation'da oyunlar inanılmaz pahalı diye tutturmuş. Evet bazı oyunlarda uçuk fiyatlar olabiliyor veya bazı oyunlar piyasanın üstünde olabiliyor fakat indirim beklediğiniz takdirde çok ucuza oyunlar alabiliyorsunuz. Ben size kendi kütüphanemden örnek vereyim:
Uncharted: Hırsızlar mirası koleksiyonu (Uncharted 4 ve kayıp miras)
Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition.
FIFA 23.
GTA 5
The Witcher 3
The Last of Us Part 2
Battlefield 1
Mafia: Definitive Edition.
Tüm bu oyunları indirim bekleyerek aldım. Ve tüm bu oyunlar bana tam 40 dolara mâl oldu. Yani indirim beklendiği takdirde veya Plus aboneliği ile uçuk fiyatlar olmadan da PlayStation oyunlarına erişebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.