PS5 Slim'de DualSense gıcırdama yapıyor

Batu Akın

Decapat
Daha fazla  
Daha 3 gün önce aldığım PS5 Slim modelinin içinden çıkan beyaz renkli DualSense kolumun tetikleri gıcırdamaya başladı. Tetiklere basınca açılan küçük boşluktan üfleyince ses 5-10 dklığına gidiyor. Bazı arkadaşlar yeni olduğu için normal diyor fakat ben tam emin olamadım. WD 40 sıkmak istemiyorum.
Sesin çıkması yeni olmasına özel bir şey mi yoksa garantiye yollayim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu ben de yaşadım. 2 adet DualSense satın aldım. İlki senin de anlattığın gibi gıcırdama yapıyordu. Bir süre kullandıktan sonra gıcırdama geçti. İkinci DualSense'de gıcırdama yapıyordu fakat bu gıcırdama 6 ay boyunca devam etti. Garantiye yolladım 3 gün önce. Yanlış yönlendirme olmasın ama eğer çok rahatsız ediyorsa aldığın yer ile görüşmeni öneririm.

Tamamdır hocam sağ olun.

Aynı sorunu ben de yaşadım. 2 adet DualSense satın aldım. İlki senin de anlattığın gibi gıcırdama yapıyordu. Bir süre kullandıktan sonra gıcırdama geçti. İkinci DualSense'de gıcırdama yapıyordu fakat bu gıcırdama 6 ay boyunca devam etti. Garantiye yolladım 3 gün önce. Yanlış yönlendirme olmasın ama eğer çok rahatsız ediyorsa aldığın yer ile görüşmeni öneririm.

Kaç güne geçmişti ilk kolun gıcırdısı.

Son düzenleme:
Bende 3 gün önce almıştım 1. günün sonunda fark ettim gıcırtıyı çok rahatsız etmiyor kulağını yaklaştırdığında duyabiliyosun. Fakat yeni olduğu için insan biraz üzülüyor.
Adaptive trigger in olduğu oyunlar biraz azaltıyor muhtemelen yayı sıkıştırdığı için uncharted gibi adaptive trigger olan oyunlari deneyin

Bende 3 gün önce almıştım 1. günün sonunda fark ettim gıcırtıyı çok rahatsız etmiyor kulağını yaklaştırdığında duyabiliyosun. Fakat yeni olduğu için insan biraz üzülüyor.

Kulağını yakınlaştırdığında duyuyorsan hiç sıkıntı yok benimkinden yakınlaşmasan bile duyuluyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı