PS5 Spider-Man Edition alınır mı?

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
İki kollu PS5 Slim dijital mi oyunlu yoksa PS5 Spider-Man Edition mi oyun kutudan çıkıyor? Kod olarak sadece 2. kol masrafi çıkacak ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki kollu PS5 Slim dijital mi oyunlu yoksa PS5 Spider-Man Edition mi oyun kutudan çıkıyor? Kod olarak sadece 2. kol masrafi çıkacak ne tavsiye edersiniz?
Yeni olan konsolu, slim versiyonu seçerdim ben hocam. Ne kadar yeni, o kadar iyi.

Hafızası da daha fazla diye biliyorum, yanlışsam düzeltin.

Yeni olan konsolu, slim versiyonu seçerdim ben hocam. Ne kadar yeni, o kadar iyi.

Hafızası da daha fazla diye biliyorum, yanlışsam düzeltin.
Evet hocam hafizasi daha fazla

PS5 Spider-Man Edition'dan oyun çıkıyor mu bilmiyorum ama muhtemelen çıkıyordur. Ben Spider-Man oyunun çıktığı konsolu öneririm, fat kasalar daha serin çalışıyorlar. Yaz ayları daha sağlıklı kullanırsın.

Slim daha iyi diyenler var hocam yeni oldugu icin.

Evet hocam hafizasi daha fazla.

Slim daha iyi diyenler var hocam yeni oldugu icin.

Hocam CDli versiyon Slim kullanıyorum. İnsanlar biraz kötü demişler soğutması için. Denemeden kimse bilemez. Ben klimasız odada kullanıyorum sesi duyulmuyor bile. Anca dibine gidip kulağınızı yaslarsanız öyle duyabilirsiniz sesini. Bu sessizlikte bu soğutma gerçekten süper. Yanına takviye bir SSD alabilirseniz süper olur. Onun haricinde kısaca PS 5 Slim ilk versiyona kıyasla hem daha yeni hem de daha güçlü depolamaya sahip. Kesinlikle tercih edilir.

Hocam CD'li versiyon Slim kullanıyorum. İnsanlar biraz kötü demişler soğutması için. Denemeden kimse bilemez. Ben klimasız odada kullanıyorum sesi duyulmuyor bile. Anca dibine gidip kulağınızı yaslarsanız öyle duyabilirsiniz sesini. Bu sessizlikte bu soğutma gerçekten süper. Yanına takviye bir SSD alabilirseniz süper olur. Onun haricinde kısaca PS 5 Slim ilk versiyona kıyasla hem daha yeni hem de daha güçlü depolamaya sahip. Kesinlikle tercih edilir.

Tamamdir hocam yeni olmasindan ve hafizadan dolayi Slim daha avantajli Spider-Man guzel duruyor ama normal beyaz slim de cok guzel duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı