PS5 Spider-Man sürüm güncellemesi var mı?

Kutu başka alan kişi tarafından açılmamış yani alıp açıp iade etmemiş sadece gümrükte bazen açılıyormuş denildi. Series S almıştım ordan amerikadan gelmeydi oda hafif bi toz vardı 2. Kolun içinde ama ps5 baktım beyaz kapakları falan tertemiz yani cihazda açılıyor %95 sıfırdır bence kadıköy kahraman konsol herkes oradan alıyor trendyol yorumlarına baktım olumlu
Yani ben o tip alışveriş yapmadım hiç o yüzden bilemiyorum artık almışsınız hayırlı olsun. Yorumlar da olumluysa çok dert etmeyin kullanmanıza bakın.

Bu "coil whine" denilen şey ilk üretilen PS5'lerde var diye biliyorum, sonraki serilerde bu sorunu çözmüşler diye duydum. Arkadaşın ki de muhtemelen yeni parti üründür.

Bu arada sizi hatırlıyorum önceki PS5 konularından, sanırım hala sizde de mevcut bu fan sorunu?

Hayır hocam bu bobin sesi hiçbir zaman çözülmedi bende CFI 1016A var ilk çıktığı zaman almıştım. Çözülse ben şimdiye çoktan garantiden değiştirirdim. YouTube'da da testler var hepsine bakabilirsiniz çözülme yok Sony zaten kendi diyor o cihazın çalışma sesi diye.
Bu bir fan sorunu değil. PSU'dan gelen ses ayrıca sorun da değil zaten sesin yalıtımı yapılmadığı için duyuyoruz.

Hocam ürünü aldım Japon veya Kore versiyon 2 yıl firma garantili. Kutuyu açtım arka kısmında çok kılacak bir çizik vardı açılması imkansız gibi geldi bana anlamadım neyse;

1- DualSense X tuşuna basmadan parmağımla oynatınca sallanıyor gibi oluyor üçgen yuvarlakta böyle bir şey yok ancak kol çalışıyor.

2- yatay koydum şu anda oyunlar iniyor dinlenme modunda 8-10 saat açık kalsa bir şey olur mu?

3- cihazı kutudan çıkarırken sallar gibi oldum içinden bir ses geliyor sanki bir kutu sallanıyor Reddit'te baktım bazı kişilerde olmuş sizde de öyle mi?

4-menüdeyken fan sesi yoktu oyunda daha denemeyedim çok bir ses çıkarıyor mu PS4 gibi?

5- 3-4 ay 1080p TV oynayacağım sonrasında 2K veya 4K monitör alacağım. 1080'de çok kötü olur mu?

6-ürünün hata geçmişine baktım bulunamadı yazdı internette falan ne zaman üretilmiş görebilir miyim? Sadece kutusunda hafif eziklik vardı cihaz hafif toz tutmuştu muhtemelen aralardan girmiştir diye düşünüyorum ve çok kolay bozulan bir cihaz mı?
Şimdiden teşekkür ederim sizdeki ürün Türkiye ürünümü ve memnun musunuz?

1-Tuşlar bende de aynı şekilde küçük bir sallantı var ama sorun değildir.
2-Ben aldığım gün akşam saat 18.00'dan diğer gün 09.00'a kadar oyun indirdim dinlenme modunda dikey bir şekilde bir şey olmadı.
3-Bahsettiğiniz sesi pek anlamadım. Benim PS'da varsa bile kutudan çıkarırken o heyecanla duymamışımdır bile.
4-Fan sesi bende yok denecek kadar az duyuluyor oda kulağımı PS dibine yaklaştırınca çok küçük bir ses var.
5-Bence çok kötü olmaz. Ama monitör değiştirince gözle görülür şekilde fark olur.
6-Kolay bozulacak bir cihaz değildir bence. Yani daha 1 ay kullandım hiçbir şekilde sorun olmadı. İlerleyen zamanlarda göreceğiz. Ne zaman üretildiği görünmez diye biliyorum.Benimki polonya cihazı CFI1216B.

Hayır hocam bu bobin sesi hiçbir zaman çözülmedi bende CFI 1016A var ilk çıktığı zaman almıştım. Çözülse ben şimdiye çoktan garantiden değiştirirdim. YouTube'da da testler var hepsine bakabilirsiniz çözülme yok Sony zaten kendi diyor o cihazın çalışma sesi diye.
Anladım hocam. Bu arada fan sesi için garanti kabul etmiyor bunu. Benim götürdüğüm yer ile mi ilgili bilemiyorum fakat bu problemi garanti kabul etmiyormuş. Normal demişti çalışan arkadaş.

Anladım hocam. Bu arada fan sesi için garanti kabul etmiyor bunu. Benim götürdüğüm yer ile mi ilgili bilemiyorum fakat bu problemi garanti kabul etmiyormuş. Normal demişti çalışan arkadaş.

Evet hocam hiçbir zaman kabul etmediler zaten sizin götürdüğünüz yerle ilgisi yok o ses normal deniyor. Ben sinir ola ola kabullendim sırf rahatsız olduğumdan Pulse kulaklığını aldım. Umarım Slim modelde olmaz.

Evet hocam hiçbir zaman kabul etmediler zaten sizin götürdüğünüz yerle ilgisi yok o ses normal deniyor. Ben sinir ola ola kabullendim sırf rahatsız olduğumdan Pulse kulaklığını aldım. Umarım Slim modelde olmaz.
Hocam bahsettiğim şu dikkatli bakınca var sağ tarafta hafif bi çizgi

1-Tuşlar bende de aynı şekilde küçük bir sallantı var ama sorun değildir.
2-Ben aldığım gün akşam saat 18.00'dan diğer gün 09.00'a kadar oyun indirdim dinlenme modunda dikey bir şekilde bir şey olmadı.
3-Bahsettiğiniz sesi pek anlamadım. Benim PS'da varsa bile kutudan çıkarırken o heyecanla duymamışımdır bile.
4-Fan sesi bende yok denecek kadar az duyuluyor oda kulağımı PS dibine yaklaştırınca çok küçük bir ses var.
5-Bence çok kötü olmaz. Ama monitör değiştirince gözle görülür şekilde fark olur.
6-Kolay bozulacak bir cihaz değildir bence. Yani daha 1 ay kullandım hiçbir şekilde sorun olmadı. İlerleyen zamanlarda göreceğiz. Ne zaman üretildiği görünmez diye biliyorum.Benimki polonya cihazı CFI1216B.
Hocam peki birşey indir dediğimde 10 saniye sonra falan sağ üstte indirmeye alındı yazıyor bu internet bağlantısıylamı ilgili indir dediğimde anında kuyruğa alındı demiyor sizde nasıl

Dosya Ekleri

• IMG_5449.jpeg
    IMG_5449.jpeg
    151,9 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Olur hocam yine yaptım aynısını bu sefer anında yüklemeye başladı :D ama siz yine bakarsanız sevinirm ek olarak piano Black kısma elledim parmak izi kalıyor orası kolayda çizilir bence ne yapabiliriz?

Hocam ben o kısmı hiç ellemiyorum bile. DualSense üzerinden açıyorum konsolu hiç yaklaşmıyorum konsola. Ama sizinki CD versiyonu ise yapabilecek bir şey yok. Kaplama varsa kaplama yapabilirsiniz.

Hocam bahsettiğim şu dikkatli bakınca var sağ tarafta hafif bir çizgi

Hocam bence o cihaz ya açıldı ya da gerçekten kutuda çok darbe alarak nakliye gerçekleştirdiği için şu PS'in kutusunda gelen PS'i saran o kalın kartonlar cihazı çizdi. 2 ihtimal görüyorum ama 2. senaryo daha yüksek gibi benim gözümde anlattığına göre.

Olur hocam yine yaptım aynısını bu sefer anında yüklemeye başladı :D ama siz yine bakarsanız sevinirm ek olarak piano black kısma elledim parmak izi kalıyor orası kolayda çizilir bence ne yapabiliriz?
Piano black kısım eninde sonunda çizilecek mümkün mertebe ellemeyin temas etmeyin silecekseniz de mikrofiber bez ile bastırmadan tozunu alın ıslak mendil kullanmayın. İnternette kaplamalar da var bakabilirsiniz. Yükleme olayı o anki bağlantınla ilgili ve oyunun dosya boyutu(GB) ile ilgili.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı