Genelde oyunlarda şöyle bir mantık oluyor.PS5 almayı düşünüyorum ve bilgim pek yok. CD'li versiyon almak istiyorum CD oyun alsam depolamada yer kaplar mı? Sizce 2TB SSD alsam yoksa SSD parasına CD oyun mu alsam.
Genelde oyunlarda şöyle bir mantık oluyor.
Bir CD oyunu yüklemek için.
Diğer oyunu açmak için key görevi gören CD oluyor.
Yani yer kaplıyor.
Oyunu konsola yüklüyorsun.(her oyunda böyle değil boyutu belirli bir miktardan fazla olanlar)CD'yi çıkarsam peki.
Oyunu konsola yüklüyorsun.(her oyunda böyle değil boyutu belirli bir miktardan fazla olanlar)
PS5 almayı düşünüyorum ve bilgim pek yok. CD'li versiyon almak istiyorum CD oyun alsam depolamada yer kaplar mı? Sizce 2TB SSD alsam yoksa SSD parasına CD oyun mu alsam.
Oyunu CD ile oynuyor bile olsan, o oyun her şekilde cihazın hafızasına yükleniyor. Yani bir SSD alman senin için en doğrusu olacaktır.
PS5 almayı düşünüyorum ve bilgim pek yok. CD'li versiyon almak istiyorum CD oyun alsam depolamada yer kaplar mı? Sizce 2TB SSD alsam yoksa SSD parasına CD oyun mu alsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.