- Makaleler
- 3
PS5 standının ayaklarından birisi bir süredir koptu kopacak vaziyetteydi ve ne yazık ki tamamen koptu. Sadece standını almak istiyorum, nereden satın alabilirim orijinal ürününü?
Yakında PS5 Slim ile birlikte ayrı satılan bir stand satışa çıkacak. O zamana kadar başka bir çözüm olmaz sanırım.PS5 standının ayaklarından birisi bir süredir koptu kopacak vaziyetteydi ve ne yazık ki tamamen koptu. Sadece standını almak istiyorum, nereden satın alabilirim orijinal ürününü?
Yakında PS5 Slim ile birlikte ayrı satılan bir stant satışa çıkacak. O zamana kadar başka bir çözüm olmaz sanırım.
Yok hocam açıkladılar her iki modelle de uyumlu olacak. 30 dolar yurt dışı fiyatı vardı.Hocam o stant şu anki modellerde uyumlu olacağını sanmıyorum çünkü boyut farkı var o stant slime göre yapıldı.
Orijinal standı satan vardır illaki araştırmak lazım.
Eğer iki modelle de uyumlu ise beklerim, zaten Kasım ayında çıkacaktı galiba.Yok hocam açıkladılar her iki modelle de uyumlu olacak. 30 dolar yurt dışı fiyatı vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.