PS5 The Last of Us Part 1 ne zaman indirime girer?

Extra ya geliyor Essential'a da bir haftaya falan WWE 2K 24 ve Dead Space geliyor.

Hocam üyeliği geçen ay almıştım o oyunları hesabıma alınca ileri ki zamanda üyelikten kaldırılırsa hala hesabımda kalır mı demek istediğim 5 sene sonra da üyelik almış olursam o oyun extradan kalkmış olsa ama bende olur mu?

Hocam üyeliği geçen ay almıştım o oyunları hesabıma alınca ileri ki zamanda üyelikten kaldırılırsa hala hesabımda kalır mı demek istediğim 5 sene sonra da üyelik almış olursam o oyun extradan kalkmış olsa ama bende olur mu?
Oyun extra da yani katalogda kalırsa sizde de kalır ama katalogdan kalkarsa aboneliğiniz olsa bile kilitlenir oyun

Oyun extra da yani katalogda kalırsa sizde de kalır ama katalogdan kalkarsa aboneliğiniz olsa bile kilitlenir oyun.

Yeni gelen bir oyun kaç ay kalıyor ortalama hocam bende hayatımda hiç paralı olarak üyelik almadım sadece 1 kere aldım o üyelikte bu ayın ortalarına doğru bitti eskiden PS4 konsolu kullanırken koleksiyon yaptığım CD rafım var onlar olmasa oyun almakta zorlanırım cidden 50 TL'ye 90 TL'ye kadar güzel oyunlar alıyordum Uncharted serisi, Until Dawn, The Last of Us Remastered oyununu 70 TL'ye almıştım 2019'un sonu veya 2020'nin başlarında. Murdered soul suspect oyununu popüler internet sitesinden 53 TL'ye sıfır almıştım şu an 500 TL'den pahalıya satılıyor PS3 versiyonunu 500 TL'den satıyorlar bende ki PS4 sürümü 600 TL veya 700 TL belki eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı