Restore factory key ayarı sonrası sistem görüntü vermiyor

TahaYone

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
İşlemci
AMD Ryzen 3
Anakartım Gigabyte B450 Gaming X. İzlediğim bir videoda adam Secure Boot ayarlarından restore factory key yapıyordı. Bende yaptım görüntü gitti ve bir daha gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 470, 570, 580 gibi kartlarda UEFI desteği olmadığı için CSM kapatınca görüntü alamıyorsunuz. O yüzden ilk olarak farklı bir ekran kartı ile denemek lazım.
Aslında bende eski bir anakart vardı şimdi aklıma geldi marka modelini bilmiyorum

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    321,7 KB · Görüntüleme: 8
  • image.jpg
    image.jpg
    136,2 KB · Görüntüleme: 9
CSM enabled yaparsam ekran kartını taktıktan sonra bir daha disabled yapabilir miyim Valorant için Secure Boot aktif hale getirmem gerekiyor.

Ekran kartına UEFI desteği kazandırmanız lazım. UEFI desteği kazandırdıktan sonra yapabilirsiniz.

Ekran kartına UEFI desteği kazandırmanız lazım. UEFI desteği kazandırdıktan sonra yapabilirsiniz.
CSM'i enabled yapıp kaydettim ve sistemi kapatıp ekran kartını taktım görüntü gelmedi görüntü gelmeyince aynı işlemleri yaptım CSM supportu tekrar enabled yapıp kaydettip kapattım tekrar aynı hata olmasın diye kaydedilmiş mi diye bakmak için tekrardan bios ayarlarına girdim sürekli Disabled olarak gördüm çözüm nedir

CSM'i enabled yapıp kaydettim ve sistemi kapatıp ekran kartını taktım görüntü gelmedi görüntü gelmeyince aynı işlemleri yaptım CSM Support'u tekrar enabled yapıp kaydettip kapattım tekrar aynı hata olmasın diye kaydedilmiş mi diye bakmak için tekrardan BIOS ayarlarına girdim sürekli Disabled olarak gördüm çözüm nedir?

BIOS güncel mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı