PS5 Trendyol'dan alınır mı?

Trendyol'dan almaktan çok hangi satıcıdan aldığınıza özen göstermeniz daha doğru olurç linke tıkladığımda çıkan satıcının satmış olduğu ürünlere baktığım zaman cihazın Çin sürüm olduğunu belirten yorumlara denk geldim. Bu da garantide sorun yaratabilir belki emin değilim.

Selam.
Ürünün yorumlarına baktığımda 2.El geldi veya Türkiye garantili değil gibi ileride size problem oluşturabilecek şeyler yazılmış. Ben olsam rastgele bir satıcı yerine bilindik bir satıcıdan alırdım.

Fiyat olarak arada 2000TL olsa bile buradan almayı tercih ederdim.
PS5
PS5 2
Edit: 2 Satıcıda Aynıymış Kusura Bakmayın.

Son düzenleme:
Selam.
Ürünün yorumlarına baktığımda 2.el geldi veya Türkiye garantili değil gibi ileride size problem oluşturabilecek şeyler yazılmış. Ben olsam rastgele bir satıcı yerine bilindik bir satıcıdan alırdım.

PS5
PS5 2

İkisinin de satıcısı fly Technology değil mi?

Selam.
Ürünün yorumlarına baktığımda 2.el geldi veya Türkiye garantili değil gibi ileride size problem oluşturabilecek şeyler yazılmış. Ben olsam rastgele bir satıcı yerine bilindik bir satıcıdan alırdım.

PS5
PS5 2

Hocam almayın diye bahsettiğiniz satıcının linkini bir başka platformdan atmışsınız :)
En ufak sorunda dahi güvenilir hizmet istiyorsanız buyurun;

Ürün heralde yurt dışı İthalatçı Garantili yazıyor. Bozulduğu zaman satıcıya götürmen gerek.(hatam varsa kusura bakmayın)

Satıcının üzerine tıklayın, satıcı profiline gelin ve inceleyip yorumları okuyun. Puanı iyiyse ve pek olumsuz değerlendirme almamışsa sorun olmaz.
Ürünün yorumlarına baktığımda 2.El geldi veya Türkiye garantili değil gibi ileride size problem oluşturabilecek şeyler yazılmış.
Bu satıcı için ise arkadaşın dediği doğru ve bu yorumlar son iki üç günde iyice artmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı