PS5 üyelik zorunlu mu?

Enesdeep

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B650 Gaming Plus - Amd Ryzen 7 7800x3D - Colorful RTX 4080 BattleAxe - GSkill Trident Z Neo 6000Mhz CL30 2x16 32GB -
Asus Rog Ryujin III 360 ARGB Sıvı Soğutucu - BenQ ZOWIE XL2566K 360Hz Monitör - 2Tb 7500/6500 M.2ssd
Merhaba yakın zamanda PlayStation 5 alacağım falat üyelik zorunluluğu diye bir şey duydum tam olarak nedir bu üyelik zorunluluğu? Online oyunlar için mi neymiş. Hatta oyun oynamıyormuymuşuz gibi.

Ne üyeliği bu PSN mi PS Plus mı?
İsmini söyler misiniz?

Online oyun oynamak için PS Plus üyeliği gerekli. PSN hesabı almak ücretsiz.

Evet arkadaşın dediği gibi Online oyun oynayacaksanız PS Plus gerekli PSN ise ücretsiz.

Merhaba yakın zamanda PlayStation 5 alacağım falat üyelik zorunluluğu diye bir şey duydum tam olarak nedir bu üyelik zorunluluğu? Online oyunlar için mi neymiş. Hatta oyun oynamıyormuymuşuz gibi.

Online oyunlar için PS Plus üyeliği şarttır. En giriş seviyesi paket olsa yeterli ama illa PS Plus olacak. Online girmem dersen üyelik şart değil her oyunu kendi başına oynarsın.

Hepinize teşekkür ediyorum, mantıklı değil sanki PS5 almak. Diskli olanı alacaktım aslında. Diyelim ki GTA V diskim var Online gireceğim fakat PSN Plus yok yine sorun teşkil edecek mi PSN Plus?

Online oyun oynamak için PS Plus üyeliği şarttır fakat oynaması ücretsiz oyunlar için bu şart yoktur.

Örneğin Apex Legends indirdim PSN yok şartlar hala geçerli midir? Yani PSN zorunlu kılıyor mu yine de?

Hepinize teşekkür ediyorum, mantıklı değil sanki PS5 almak. Diskli olanı alacaktım aslında. Diyelim ki GTA V diskim var Online gireceğim fakat PSN Plus yok yine sorun teşkil edecek mi PSN Plus?

Örneğin Apex Legends indirdim PSN yok şartlar hala geçerli midir? Yani PSN zorunlu kılıyor mu yine de?
GTA V oynaması ücretsiz değil bu yüzden PS Plus şart.
GTA V PSN Sayfası

Apex Legends oynaması ücretsiz PS Plus şart değil.
Apex Legends PSN Sayfası

Sayfaya biraz dikkatli baktığınızda ''Çevrimiçi oynama için PS Plus gereklidir'' ibaresini görebilirsiniz.

Sadece CD veya kırık oynayacaksanız üyelik gerekmez ama dijital oyun almak için PSN gerekiyor Online oynamak isterseniz PS Plus almanız lazım.

Sadece CD veya kırık oynayacaksanız üyelik gerekmez ama dijital oyun almak için PSN gerekiyor Online oynamak isterseniz PS Plus almanız lazım.

Yani diskli olan bir GTA V oyununu PSN gerektirmeden Online oynabilirim değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı