PS5 ve 2.ekran için 3000 TL monitör önerisi

Konundan sonuca gidelim.

75Hz monitör işini görür. Fakat 144Hz'nin akıcılığı çok daha iyi ve PS5 güçlü bir cihaz. Bu yüzden 75Hz'de takılı kalman mantıklı olmaz. Bu açıdan bakarsak PS5 için TV alırsın.
Monitör almışkan 144Hz almak en doğrusu.

Aslına bakarsan 27 inç monitör daha mantıklı senin için. Dell 27" G2722HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
PS5'te ve çalışma yaparken büyük ekranın keyfi başka oluyor. 27 inç idealdir.

Bütçe çıkmıyorsa 24 inç Dell'de iyi bir tercih.
Daha uygun olması için iki seçenek kalıyor sana.

Konundan sonuca gidelim.

75Hz monitör işini görür. Fakat 144Hz'nin akıcılığı çok daha iyi ve PS5 güçlü bir cihaz. Bu yüzden 75Hz'de takılı kalman mantıklı olmaz. Bu açıdan bakarsak PS5 için TV alırsın.
Monitör almışkan 144Hz almak en doğrusu.

Aslına bakarsan 27 inç monitör daha mantıklı senin için. Dell 27" G2722HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
PS5'te ve çalışma yaparken büyük ekranın keyfi başka oluyor. 27 inç idealdir.

Bütçe çıkmıyorsa 24 inç Dell'de iyi bir tercih.
Daha uygun olması için iki seçenek kalıyor sana.
100 tl farkla 27 inç almak mantıklı aslında :D tek farkları boyutları sanırım ve dell okuduğum kadarıyla bu monitörlerde pişman etmiyor. Lenovo ve Asus'tan da daha iyi bir tercih gibi sanırım. Ama açıkçası 27 inç bir yandan da korkutuyor çünkü eski monitörüm 29 inç ve çok gereksiz büyük geliyodu.

100 TL farkla 27 inç almak mantıklı aslında :D tek farkları boyutları sanırım ve Dell okuduğum kadarıyla bu monitörlerde pişman etmiyor. Lenovo ve ASUS'tan da daha iyi bir tercih gibi sanırım. Ama açıkçası 27 inç bir yandan da korkutuyor çünkü eski monitörüm 29 inç ve çok gereksiz büyük geliyordu.

27 inç idealdir. Oyunculuk ve işsel olarak ben ideal olarak görüyorum bu boyutu. Ufak ekrana bağlanmaya gerek yok. Ayrıca göz alışıyor büyüklüğe. Ortada PS5 gibi bir canavar varken konuşuyoruz bir de. PS5 şu monitörlere laik değil zaten. Duyguları olsa üzülürdü. 😅
Bu yüzden Dell ve 27 inç... Karar senin.

100 tl farkla 27 inç almak mantıklı aslında :D tek farkları boyutları sanırım ve dell okuduğum kadarıyla bu monitörlerde pişman etmiyor. Lenovo ve Asus'tan da daha iyi bir tercih gibi sanırım

27 inç idealdir. Oyunculuk ve işsel olarak ben ideal olarak görüyorum bu boyutu. Ufak ekrana bağlanmaya gerek yok. Ayrıca göz alışıyor büyüklüğe. Ortada PS5 gibi bir canavar varken konuşuyoruz bir de. PS5 şu monitörlere laik değil zaten. Duyguları olsa üzülürdü. 😅
Bu yüzden Dell ve 27 inç... Karar senin.
Sanırım 100 tl üstüne koyup 27 inçi almak mantıklı :D ama bir satış sitesinde yorumda 1k ile 27 inç olmaz gibi bir yorum gördüm doğru mudur? Bir sorun yoksa bunu alacağım.

Sanırım 100 TL üstüne koyup 27 inçi almak mantıklı :D ama bir satış sitesinde yorumda 1K ile 27 inç olmaz gibi bir yorum gördüm doğru mudur? Bir sorun yoksa bunu alacağım.

Yorumlara takılmayın. Dell'in böyle bir satış stratejisi var.
Örnek -1
Örnek -2
Aralarında ki fiyatlara bak ve boyutlara bak. Şaşırmamak gerek.
Aklınıza, gözünüze ve cebinize uyan modeli alabilirsiniz. 👍

1k ile 27 inç olmaz gibi bir yorum gördüm doğru mudur? Bir sorun yoksa bunu alacağım.
Evet sorun olabilir. Ekrana yakından bakan biriyseniz 27 inçte pikselleri sayabilirsiniz. Uzaktan bakıyorsanız çok sorun olacağını zannetmiyorum ama 27 inç monitör genellikle 2560x1440 çözünürlük ile tercih ediliyor. Ekran büyüdükçe Full HD monitörde görüntü bozulacaktır ve buda oyun zevkinizin içine edecektir. 24 inçte kalmanızı öneririm. Bu arada PS 5 canavar falan değil. GOW'da 4K çözünürlükte 60 fps veremeyen bir cihazdan bahsediyoruz. 2K çözünürlükte 60ı zor veriyor. Sonuç olarak rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız 165HZ'ye de ihtiyacınız yok demektir. 75hz işinizi fazlasıyla görür.

Evet sorun olabilir. Ekrana yakından bakan biriyseniz 27 inçte pikselleri sayabilirsiniz. Uzaktan bakıyorsanız çok sorun olacağını zannetmiyorum ama 27 inç monitör genellikle 2560x1440 çözünürlük ile tercih ediliyor. Ekran büyüdükçe Full HD monitörde görüntü bozulacaktır ve buda oyun zevkinizin içine edecektir. 24 inçte kalmanızı öneririm. Bu arada PS 5 canavar falan değil. GOW'da 4K çözünürlükte 60 fps veremeyen bir cihazdan bahsediyoruz. 2K çözünürlükte 60ı zor veriyor. Sonuç olarak rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız 165HZ'ye de ihtiyacınız yok demektir. 75hz işinizi fazlasıyla görür.
120 fps varmış 1080p'de sanırım ama her oyunda var mı bilmiyorum, 27 inç konusunu düşündüm genel olarak masa başında oynamayı sevdiğim için 24 inç alacağım büyük ihtimal.

Yorumlara takılmayın. Dell'in böyle bir satış stratejisi var.
Örnek -1
Örnek -2
Aralarında ki fiyatlara bak ve boyutlara bak. Şaşırmamak gerek.
Aklınıza, gözünüze ve cebinize uyan modeli alabilirsiniz. 👍
@Saint Lucia tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın, PS5 bir avuç oyuna 120fps desteği veriyor genel olarak 1080p 60fps, 165hz fuzuli olmaz mı?

Son düzenleme:
165Hz fuzuli olmaz mı?

Evet saçma oluyor. Fakat monitör özelliğini illa 165Hz'de kullanman gerekmiyor. Monitör PS harici genel kullanıma da hitap eden bir ürün.
Gereksiz mantığıyla bakarsak ben TV almak daha mantıklı olur diyorum bu durumda.
Hatta 75 Hz monitör bile alabilirsin. Tamamen arz-talep ilişkisi bu durum.
Senin aklından geçen monitör tipi nedir?

Evet saçma oluyor. Fakat monitör özelliğini illa 165Hz'de kullanman gerekmiyor. Monitör PS harici genel kullanıma da hitap eden bir ürün.
Gereksiz mantığıyla bakarsak ben TV almak daha mantıklı olur diyorum bu durumda.
Hatta 75 Hz monitör bile alabilirsin. Tamamen arz-talep ilişkisi bu durum.
Senin aklından geçen monitör tipi nedir?
Şimdi bir tip yok açıkçası, profilimdeki(1650ti) sisteme 2.monitör olacak hem de ps5 için monitör olacak aldığımda. Şimdi 75hz alsam öyle kaliteli bir model bulamadım, 165hz alsam dell var gözüm kapalı alırım fakat 165hz'i geçtim 120 fps'e bile ne kadar ulaşacağım hem pc'de hem ps5'te

Şimdi bir tip yok açıkçası, profilimdeki(1650ti) sisteme 2.monitör olacak hem de ps5 için monitör olacak aldığımda. Şimdi 75hz alsam öyle kaliteli bir model bulamadım, 165hz alsam dell var gözüm kapalı alırım fakat 165hz'i geçtim 120 fps'e bile ne kadar ulaşacağım hem pc'de hem ps5'te
75hz msi g241v e2 buldum fakat 3600'ü hak ediyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı