PS5 ve 3070 Ti PC için monitör önerisi

Kohza

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Uçak Teknisyeni
Merhaba Technopat üyeleri,

Yakın zamanda PS5 ve 3070 Ti kasa alacağım ViewSonic 24 inch 75 Hz 1080p bir monitörüm var monitör almak istiyorum. Monitörü büyütmek istiyorum 27 Curved mı alayım 2K monitör alayım mı genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. FIFA sürekli oynuyorum arada LoL CS gibi oyunlar da oynuyorum. Monitör işinden hiç anlamıyorum tavsiye edebileceğiniz bir monitör var mıdır? Hem PC hem PS5 bağlayacağım monitöre. 144 Hz veya üstü bir monitör almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2k 144hz olsun en az curved veya flat sana kalmis tercih meselesi ben curved kullanıyorum cok memnunum hikayeli oyunlarda daha çok içine cekiyor sanki seni. Ayrica unutma curved panellerin çoğu hatta hemen hemen hepsi va panel ips istiyorsan flat panel bakman lazım

Bütçe nedir bilmiyorum ama eğer uygunsa 2K - 32 inch Curved ekranları göz önünde bulundurun. Ama 34 inch ve Ultra geniş ekranlara bakmayın derim.

Bütçe nedir bilmiyorum ama eğer uygunsa 2K - 32 inch Curved ekranları göz önünde bulundurun. Ama 34 inch ve Ultra geniş ekranlara bakmayın derim.
Dostum tavsiyen için teşekkür ederim ama 32 biraz fazla büyük gelir gibi eski monitörüde yanına koyucam ekranın, yer problemi yaratır diye düşünüyorum. Bütçe belirlemedim şimdilik. Ps5e biraz daha öncelik vericem onda daha fazla vakit geçiriyorum. Monitörü daha çok ps5 için istiyorum aslında.

ASUS TUF GAMING 27" VG27AQZ 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync ELMB HDR10 IPS WQHD Gaming Monitör | ITOPYA bu monitörü aldım arkadaşlar daha ps5im gelmedi daha kurulum yapınca merak ettiniğiz birşey varsa cevaplarım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı