PS5 ve PC için monitör önerisi

Ascalon

Decapat
Öncelikle selam PS5 ve PC için monitör almak istiyorum. Bundan önce 2K 165Hz bir monitör kullanıyordum ama artık yetersiz gelmeye başladı. Bunun yerime 4K 144Hz 1ms gibi monitörler varsa önerebilir misiniz 2X HDMI 1X DisplayPort'u olması önemli şimdiden teşekkürler önerecek arkadaşlara.

Bu var bir tek. Bu da pek iyi bir monitör değil.

Bu var bir tek. Bu da pek iyi bir monitör değil.
Neden iyi değil

15 e bunu buldum nasıldır bilmiyorum ama
n11'den Gigabyte M28U MG-M28U-EK 28" 1 MS 144 Hz HDMI+DP+Type-C 4K UHD SS IPS LED Monitör seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Bende tam buna bakıyordumda kaç adet hdmi var onu çözemedim

Malzeme kalitesi, renkler falan her türlü kötü. Bu bütçede 4k 144 Hz iyi bir monitör zor.
Peki 2k 165 hz hdmi 2.1 destekleyen varmı

Malzeme kalitesi, renkler falan her türlü kötü. Bu bütçede 4k 144 Hz iyi bir monitör zor.
Neye dayanarak iddia ediyorsunuz bunu, kanıt sunarak açıklar mısınız? 2K 240 Hz IPS olanını 7-8 aya yakın kullandım, aşırı memnundum. Onu satıp şimdi 4K olanını aldım, geldiğinde de değerlendirme yapacağım. 1080P, 2K ve 4K olarak onlarca monitör kullandım, genelde IPS panelden şaşmam. 2K olanı zaten LG Nano IPS panel kullanıyordu, gördüğüm en canlı renklerden birini veriyordu. Ghosting gözlemlemedim, ışık sızması IPS için minimal düzeydeydi. Açıkçası 4K olanından da benzer görüntü kalitesi bekliyorum, sanırım bunun paneli Nano değil. Hangi paneli kullandığına bakarım geldiğinde. Deneyimlemeden veya net incelemeden yorum yapmanız olmamış markaya bakarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı