PS5 ve PC için monitör önerisi

Neye dayanarak iddia ediyorsunuz bunu, kanıt sunarak açıklar mısınız? 2K 240 Hz IPS olanını 7-8 aya yakın kullandım, aşırı memnundum. Onu satıp şimdi 4K olanını aldım, geldiğinde de değerlendirme yapacağım. 1080p, 2K ve 4K olarak onlarca monitör kullandım, genelde IPS panelden şaşmam. 2K olanı zaten LG nano IPS panel kullanıyordu, gördüğüm en canlı renklerden birini veriyordu. Ghosting gözlemlemedim, ışık sızması IPS için minimal düzeydeydi. Açıkçası 4K olanından da benzer görüntü kalitesi bekliyorum, sanırım bunun paneli nano değil. Hangi paneli kullandığına bakarım geldiğinde. Deneyimlemeden veya net incelemeden yorum yapmanız olmamış markaya bakarak.

Hocam memnun kaldınız mı?
 
Hocam memnun kaldınız mı?
Selamlar hocam. 2K olanı aşırı canlıydı, onlarca 2K IPS monitör kullanan biri olarak bayılmıştım. 4K olanını da bir süredir kullanıyorum, normal bir 4K IPS panel görüntüsü veriyor. Görüntü kalitesi güzel evet ama diğer markalara karşı bir üstünlüğü yok, yeterli bir 4K yani. İlk gelen monitörde 4 ölü piksel, aşırı ışık sızması vardı. Firma değiştirdi sağolsun, yeni gelende belli belirsiz 1 ölü piksel var, ışık sızması yok denecek kadar az. Bundan çok memnun kaldım. Tavsiye ederim, bu bütçede rakibi yok zaten.
 
2K-240Hz modelini kullanıyorum hocam bende. Çok memnun kaldım. LG panel var bunda. Acaba 4K olana geçsem mi aynı kalite var mı, yoksa 3-4K fazladan verip M28U mu almalıyım görüşlerinizi bekliyorum. Paneli nedir bilgi verme şansınız var mı?
 

Geri
Yukarı