PS5 ve PC için monitör tavsiyesi

dessan44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi forumlar. 3000-3500 TL aralığında PS5 ve PC'de kullanmak üzere bir oyuncu monitörü arayışı içerisindeyim. Aslında uzun arayışlar sonucunda optimum birkaç model buldum kendim için fakat yine de önerilerinizi almak istiyorum. Bütçem doğrultusunda 1440p 144 Hz modellere ve 4K 60 Hz modellere yönelmiş durumdayım. Fakat PC'de de kullanacağım için ve geleceğe de dönük olması amacıyla 60 Hz bir monitör almak fikri pek sıcak gelmiyor artık. PS5'in 1440p desteği olmamasına karşın sınırlı sayıdaki bazı modellerde downscale özelliği bulunması aklımı çelen en önemli faktör. Bu tarz monitörler PS5 özelinde hem 4K 60 Hz'yi hem de 1080p 120 Hz'yi destekliyor. En iyi fiyat ve performans ürünü olarak gördüğüm bu sınıftaki ilgimi en çok çeken monitör LG 27GL83A-B modeli oldu. Bu monitöre eş değer veya daha iyi olduğunu düşündüğünüz bu fiyat aralığında modeller varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca kronik sorunu diğer modellere göre daha az olan monitörler de aslında ilk önceliğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı