PS5 ve PS4 oyun içerikleri farklı

Applebey89

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İphone 15 pro max 1TB + İpad 10. Nesil + Apple Watch Ultra + Macbook Pro M2
Meslek
Yazılım Geliştirici
Bir sorum olacak. PS4 de ki GTA 5 Online içerikleri ve bazı oyunlardaki içerikler PS5 ile aynı değil. PC de tüm içerikler var PS5'te de var. Fakat PS4 de neden yok acaba merak ettim? Kafamı karıştıran şu bilgisayarda oynadığımız gerek Online gerek tek kişilik oyunlar PS5'te aynı şekilde tüm içerikler aynı ve güncel mi oluyor?

Bir sorum olacak. PS4 de ki GTA 5 Online içerikleri ve bazı oyunlardaki içerikler PS5 ile aynı değil. PC de tüm içerikler var PS5'te de var. Fakat PS4 de neden yok acaba merak ettim? Kafamı karıştıran şu bilgisayarda oynadığımız gerek Online gerek tek kişilik oyunlar PS5'te aynı şekilde tüm içerikler aynı ve güncel mi oluyor?
hocam rockstar games ps4 içeriklerini ps4 ve ps5 e veya pcye farklı olarak gönderiyor ama playstaiton bunu destkeliyor çünkü gta6 çıkarsa ps4 kullanıcıları ps5 e geçsin diye gta5 olayı ise şöyle ilerliyor ps4 ve ps5 e aynı içerik gelmez çünki ps4 kullanıcılarının gta5 oynamaz çünki ps5 e gelen içerikler ps4 kastırabilme olasılığı var ama bazı içerikler ps5 ve ps4 e gelebilir rockstar games gta5 için herzaman pcyi önemsiyor yani güzel pc varsa sende pcden oynamanı önerrim soruna yanıt verebildiysem ne mutlu bana :)

Hocam Rockstar Games PS4 içeriklerini PS4 ve PS5'e veya PC'ye farklı olarak gönderiyor ama playstaiton bunu destkeliyor çünkü GTA6 çıkarsa PS4 kullanıcıları PS5'e geçsin diye GTA 5 olayı ise şöyle ilerliyor PS4 ve PS5'e aynı içerik gelmez çünkü PS4 kullanıcılarının GTA 5 oynamaz çünkü PS5'e gelen içerikler PS4 kastırabilme olasılığı var ama bazı içerikler PS5 ve PS4'e gelebilir Rockstar Games GTA 5 için her zaman PC'yi önemsiyor yani güzel PC varsa sende PC'den oynamanı önerrim soruna yanıt verebildiysem ne mutlu bana :)

Yazılımcıyım. Ve yazılımcı biri emin ol oyun bilgisayarı kullanmayacaktır belli şartlar altında. Bu yüzden PS5 aldım çünkü Windows sevmiyorum sadece macOS ve Linux tabanlı çalışıyorum. Çok dağınık anlatmışssınız temeli doğru olsa da. Şahsi fikrim PS4 ve PS4 Pro'nun Online'daki içeriklerin hepsine kavuşamamasını donanım yetersizliği ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü PS4 Pro gayet güçlü bir cihaz benim kafam rahat PS5 kullanıcısı olduğum için fakat aklıma takıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı