Çözüldü PS5 ve telefon üzerinden Minecraft birlikte oynayabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pcsorucevap

Centipat
Daha fazla  
PS5'te Minecraft oynarsak, arkadaşım telefondan Minecraft oynasa birlikte oynayabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Can Minecraft bedrock play with PS5?

A Microsoft account is not required to play Minecraft: Bedrock Edition on PS4™ or PS5™. However, having one does allow Minecraft: Bedrock Edition players on PS4™ or PS5™ to play with other players on non-PS4™ devices like Android, iOS, Switch, Windows 10, and Xbox One.

Çeviri
PS4 ya da PS5'te MC:BE oynamak için bir Microsoft hesabı gerekli değildir. Ama, bir Microsoft hesabına sahip olmak PS4 ve PS5 MC:BE oyuncularının Android, iOS, Switch (Nintendo), Win10 ve Xbox One gibi cihazlar gibi PS4 olmayan cihazlardaki oyuncularla oynamayı sağlar.

MC:BE (Minecraft: Bedrock Edition)

Kısacası Microsoft hesabı ile oturum açabilirseniz oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Kaynak: help.minecraft.net
Çeviriyi ben yaptım. Yanlışım var ise düzeltin.
Can Minecraft bedrock play with PS5?

A Microsoft account is not required to play Minecraft: Bedrock Edition on PS4™ or PS5™. However, having one does allow Minecraft: Bedrock Edition players on PS4™ or PS5™ to play with other players on non-PS4™ devices like Android, iOS, Switch, Windows 10, and Xbox One.

Çeviri
PS4 ya da PS5'te MC:BE oynamak için bir Microsoft hesabı gerekli değildir. Ama, bir Microsoft hesabına sahip olmak PS4 ve PS5 MC:BE oyuncularının Android, iOS, Switch (Nintendo), Win10 ve Xbox One gibi cihazlar gibi PS4 olmayan cihazlardaki oyuncularla oynamayı sağlar.

MC:BE (Minecraft: Bedrock Edition)

Kısacası Microsoft hesabı ile oturum açabilirseniz oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Kaynak: help.minecraft.net
Çeviriyi ben yaptım. Yanlışım var ise düzeltin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı