PS5 vs 30.000₺ sistem

Makaleler
2
Yer
İstanbul\Çanakkale
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, arada kaldım. PS5 Slim mi alsam, yoksa sistem mi dizsem? Bütçem 30.000₺. Halihazırda elimde GTX1650'lik laptop var. GTA6 faktörü ve sistem yaşlanma payı PS'de de oyun fiyatları beni çok ikilemde bırakıyor.

Son düzenleme:
İkisi ayrı şeyler bence hocam. Birincisi PS5 oyunları bence çok pahalı. İkincisi çoğu hikayeli oyunda Türkçe desteği yok bu birçok kişi için dezavantaj. Yani bende hem sistem var hem PS5 var fakat hiç biri olmasa hangisini alırsın desen sistem alırım derim. Ama biraz senin ne istediğine ve ne beklediğine bağlı. Elindeki laptop işini görüyorsa PS5 tabii ki alabilirsin. Ama bu benim işimi görmüyor diyorsan o zaman ayrı.

Laptopu sat 10k gelir herhalde bir de masaüstü sistem topla 20-25k ya üstüne koy PS5 Slim al

Tek bir şey alabilirim hocam. F/P hangisi işimi görecekse onu alacağım avantaj dezavantajlarına göre.

PC al çünkü PS5 oyunları PC yede çıkıyor hem PS5 GTA VI 60 FPS oynatamayacak gibi 30 k sistem topla

3 ay once Tokyo'ya gidip PS5 Pro aldim ve inan eve dondugumde 2 saat oynayip bir daha hic acmadim cihazi. PC varken gereksiz geliyor. Tozlaniyor su anda. GTA 6 icin bekletiyorum. Ben PC derim her turlu.

Adam akilli exclusive oyun da kalmadi zaten her sey PC'ye geliyor artik yavas yavas. Oyunlar da asiri pahali mecbur aylik abonelik satin aliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı