PS5 vs laptop vs masaüstü

İstediğin kadar delir, tepin, bağır çağır exclusive oyun sevmiyorum zorla mı ? Ben hile görüncede eğlenmesini biliyorum rahat ol sen. PC varken konsol almam bu devirde.
Zaten sen al diye bir efor sarf etmiyorum. Mobil pubg oynarken hile geldiğinde deliren 7-10 yaş skalası gelmiş burada beni eleştirmeye çalışıyor. Umarım bu kafayla devam edersin. Bir gün iki tarafı da deneyimlediğinde ne anlatmak istediğimi anlayacaksın.
İstediğin kadar delir, tepin, bağır çağır exclusive oyun sevmiyorum zorla mı ? Ben hile görüncede eğlenmesini biliyorum rahat ol sen. PC varken konsol almam bu devirde.
Allah ıslah etsin.

Skalana girememişim tüh. Bir kere bile PUBG oynamadım. Sen umarım bu kafayla devam etmezsin. Seni eleştirmem zoruna gidiyorsa yapacak bir şey yok burada kurallara uyarak eleştirmek serbest.

Skalana girememişim tüh. Bir kere bile PUBG oynamadım. Sen umarım bu kafayla devam etmezsin. Seni eleştirmem zoruna gidiyorsa yapacak bir şey yok burada kurallara uyarak eleştirmek serbest.
Konu çok gereksiz uzadı ve amacından saptı gerçekten, ben daha fazla uzatmayacaktım ama @Sylveon benim argümanıma karşı Cyberpunk 2077 örneğini verince kendimi tutamadım Ben en az 6-7 oyun örneği verdim, kendisi daha çıkmamış bir oyunu bana örnek olarak verdi, üstelik PS4'ün Cyberpunk 2077'yi nasıl grafiklerde, nasıl performans ile oynatacağını kendi dahi bilmiyor Bazı arkadaşlar bir şeyi savunabilmek için çok komik duruma düşüyor gerçekten.

@Heπangehensweise orada demek istediğimi bile anlmamışsınız ama neyse.

RDR 2 ile örnek vereyim o zaman şu video yeterli olur:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS4 üzerinde olan RDR 2 grafik bakımından alakası yok ve PS4 daha akıcı denebilir.

Şuan yok, PS4 platformunda birçok oyunu bitirdim, yazları dayımın yazlığına gidiyorum, orada vardı. BF4 ve Starwars Battlefront'u bitirdim bu platformda, grafiker tatmin edici değil. 1080p çalışan oyunlar da 30 FPS oynandığı için patlamalı ve aksiyonlu sahnelerde Frame dalgalanmaları oluyor ve bu çok rahatsız edici.

Ayrıca verdiğiniz Cyberpunk örneği de aşırı komikti, bunu da söylemek zorundayım. Daha çıkmamış bir oyunu bana argüman olarak sunmanız hangi akla hizmet anlamadım. Daha oyunun nasıl grafiklerde ne performans vereceğini dahi bilmiyorsunuz.

Bana hiç exc oyunlar demeyin çünkü ilgimi çekmiyor, çekse bile bu oyunları oynayabilmek için 25-30 FPS oyunculuğu göze almazdım. Son olarak, tartıştığınız birine uzaktan saçma imalarda bulunmak yerine düzgün bir şekilde önüne argüman sunmanızı öneririm.

Özellikle ilk oyunlar öyle tatmin etmemesi normal.

Siz de 750Ti konusunda beni anlamamışsınız sanırım, ben size 750Ti'ın önde olduğu birçok oyun örnek vermeme rağmen siz sadece RDR2 örneği veriyorsunuz. Ayrıca, 750Ti yerine daha güçlü bir kartı da örnek verebilirdim, 750Ti o an aklıma gelen.

RDR2 PS4'te oynanıyor, evet. Ama nasıl? Her zamanki gibi 30 FPS ve dalgalanmalar ile birlikte. Zaten oyun ilk çıktığı zaman konsol kullanıcıları bundan şikayet etmişti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu yetmediyse, RDR2 PS4 Pro'da da droplu oynanıyor;
Sıkıntı sende hocam PC fanboyuna PS4 anlatırsan olacağı bu. Bırak ağlasın.
Ne demiş Friedrich Nietzsche? Kim başkasını fanboylukla itham ediyorsa, bilin ki en fanboyu o'dur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…