PS5 vs laptop

4TB SSD'ye hangi oyunları yüklemeyi düşünüyorsunuz tüm exclusive oyunları indirseniz bile 4TB dolduramazsınız
Ortalama PS oyunları 60-70GB sanırım. Bu kadar küçümsemeyin. 6 ay önce ben de 2TB SSD aldığımda bunu ben 5 yıl rahat kullanırım hiçbir şekilde dolmaz diyordum.

Şuan oyunlar 1.2TB'ı aştı bile ve hala kurmak istediğim ancak alanım yetmediği için kuramadığım oyunlar var, çünkü silmek üşendiriyor. Hatta konu sahibi gibi ben de ekstra 4TB SSD bakıyorum, 870 EVO iyidir galiba.

Ortalama PS oyunları 60-70GB sanırım. Bu kadar küçümsemeyin. 6 ay önce ben de 2TB SSD aldığımda bunu ben 5 yıl rahat kullanırım hiçbir şekilde dolmaz diyordum.

Şu an oyunlar 1.2TB'ı aştı bile ve hala kurmak istediğim ancak alanım yetmediği için kuramadığım oyunlar var, çünkü silmek üşendiriyor.

Bu kadar yer kaplayacağını düşünmemiştim

Şahsen ben DLSS 3'e pek güvenmezdim görüntüyü çok bozuyor FPS'i bu kadar arttırması donanımsal olarak pek mümkün değil tabii bu benim düşüncem yanlışım varsa düzeltin
4070Ti,4080,4090 kartlarının DLSS 3 destekli oyunlarda performansı bayağı güzeldi.

Öyle bozulma veya kalitesizlik yoktu.

4TB SSD'ye hangi oyunları yüklemeyi düşünüyorsunuz tüm exclusive oyunları

Bahsettiğin güçlü kartlar 4070 Ti bile 3090 Ti geçiyor ama 4050'nin DLSS3 performansı bana pek inandırıcı gelmedi
Fakat şöyle bir şey var ps5 4k da 60 sabit ken aynı fiyata bir laptop ta 4k da bu kadar fps alabileceğimi düşünmüyorum şahsen

4TB SSD'ye hangi oyunları yüklemeyi düşünüyorsunuz tüm exclusive oyunları indirseniz bile 4TB dolduramazsınız.

Genel olarak Assassin's Creed serisi, God of War ve Bannerlord, GTA 5 gibi oyunlar ve başka asker oyunu ve ağır oyunlar yüklemeyi düşünüyorum bir de pes, FIFA falan siz anladınız yani bir de yeni oyunlarda çıkacak onları da hesaba katınca bence 4TB çok normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı