PS5 vs Meta Quest 3

Burada zevk işi eğer ki gerçeklik seviyorsanız meta oyun seviyordanız PS5 diyebiliriz çünkü 2'si çok farklı meta da fazla oyun çeşitliliği yok ama eğlenirsin hem de bayağı PS5'teki oyunları sayamam fazlaca var ama bana göre ben gerçeklik severim gezmeyi severim meta alırım ben burada sizin takdiriniz kalmış.

VR için daha en az 5 sene var o da en az VR’ın iyice yaygınlaşıp bolca kaliteli yapımların olması 2030’u geçer. Ps5 kesinlikle daha mantıklı. VR her şeyin varsa ekstra zevk için alacağınız bir ürün.

Bildiğim kadarı ile oyun için uygun bilgisayarınız yoksa steam oyunlarını meta quest 3 üzerinden oynayamazsınız. Bir de Quest 3'ün güzel alet olduğunu düşünüyorum. Tabi çok seçenek olmayabilir fakat daha 5 senesi var gibi bir şey de söylemem. En fazla 1-2 yıla çok güzel içerikler gelir diye düşünüyorum. Mixed Reality özelliğini çok ilgi çekici buluyorum şahsen.

VR için daha en az 5 sene var o da en az VR'ın iyice yaygınlaşıp bolca kaliteli yapımların olması 2030'u geçer. PS5 kesinlikle daha mantıklı. VR her şeyin varsa ekstra zevk için alacağınız bir ürün.

Burada zevk işi dediğim gibi meta da düzgün bir oyun yok haklısınız kontrolcüye elim alışık değil yapamıyorum Brawlhalla'dan başka oynayabildiğim oyun olmadığı için kontrolcüde PS5'i istesem de tercih edemem 😅

Zevk işi bende 2 var güzel gayet eğlenceli. Ama oyun kıtlığı var öyle düşünerek alın.
Şu yaşıma geldim hala Minecraft oynuyorum benim için önemli değil. 😀

Burada zevk işi dediğim gibi meta da düzgün bir oyun yok haklısınız kontrolcüye elim alışık değil yapamıyorum Brawlhalla'dan başka oynayabildiğim oyun olmadığı için kontrolcüde PS5'i istesem de tercih edemem 😅
Ps 3 var şuan benim elim alışık. 😃

Bildiğim kadarı ile oyun için uygun bilgisayarınız yoksa steam oyunlarını meta quest 3 üzerinden oynayamazsınız. Bir de Quest 3'ün güzel alet olduğunu düşünüyorum. Tabi çok seçenek olmayabilir fakat daha 5 senesi var gibi bir şey de söylemem. En fazla 1-2 yıla çok güzel içerikler gelir diye düşünüyorum. Mixed Reality özelliğini çok ilgi çekici buluyorum şahsen.
RTX 4080'li laptop var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı