VR için daha en az 5 sene var o da en az VR'ın iyice yaygınlaşıp bolca kaliteli yapımların olması 2030'u geçer. PS5 kesinlikle daha mantıklı. VR her şeyin varsa ekstra zevk için alacağınız bir ürün.
Şu yaşıma geldim hala Minecraft oynuyorum benim için önemli değil.Zevk işi bende 2 var güzel gayet eğlenceli. Ama oyun kıtlığı var öyle düşünerek alın.
Ps 3 var şuan benim elim alışık.Burada zevk işi dediğim gibi meta da düzgün bir oyun yok haklısınız kontrolcüye elim alışık değil yapamıyorum Brawlhalla'dan başka oynayabildiğim oyun olmadığı için kontrolcüde PS5'i istesem de tercih edemem![]()
RTX 4080'li laptop var.Bildiğim kadarı ile oyun için uygun bilgisayarınız yoksa steam oyunlarını meta quest 3 üzerinden oynayamazsınız. Bir de Quest 3'ün güzel alet olduğunu düşünüyorum. Tabi çok seçenek olmayabilir fakat daha 5 senesi var gibi bir şey de söylemem. En fazla 1-2 yıla çok güzel içerikler gelir diye düşünüyorum. Mixed Reality özelliğini çok ilgi çekici buluyorum şahsen.
Çok güzel bir deneyim siz bilirsiniz.Şu yaşıma geldim hala Minecraft oynuyorum benim için önemli değil.
Ps 3 var şuan benim elim alışık.
RTX 4080'li laptop var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.