PS5 vs PC upgrade

Yer
Ankara
Daha fazla  
Elimde 3050 Ti bir laptop var 4 GB VRAM olduğundan AAA oyunları ultrada oynayamıyorum ne yazık ki. Ablam bu yıl yazın sonuna doğru yurt dışına gidecek. Oradan kendime 28 29 bin TL gibi bir fiyata PS5 aldırabiliyorum aslında. Bu sene GTA 6 için PS5 almak kafama yattı. Veya elimde ki laptopu 19 20 bandına satıp üstüne 15 16 bin koyup 35 36 bin TL'ye sistem dizmek mi daha mantıklı olur sadece kasa. Şimdiden teşekkür ederim.

İngilizce biliyorsanız PS5 alabilirsiniz.

Elimde 3050 Ti bir laptop var 4 GB VRAM olduğundan AAA oyunları ultrada oynayamıyorum ne yazık ki. Ablam bu yıl yazın sonuna doğru yurt dışına gidecek. Oradan kendime 28 29 bin TL gibi bir fiyata PS5 aldırabiliyorum aslında. Bu sene GTA 6 için PS5 almak kafama yattı. Veya elimde ki laptopu 19 20 bandına satıp üstüne 15 16 bin koyup 35 36 bin TL'ye sistem dizmek mi daha mantıklı olur sadece kasa. Şimdiden teşekkür ederim.
O fiyatlara düzgün pc toplanmıyor artık. Bence PS5 alın.

PS5 alabilirsiniz ama PS Plus olmadan oyunları Online oynayamayacağınızı bilerek alın.

PS5 alabilirsiniz ama PS Plus olmadan oyunları Online oynayamayacağınızı bilerek alın.
Öyle bir şey mi var? Parasıyla Call Of Duty veya FC26 alan biri online oynayamıyor mu?

Öyle bir şey mi var? Parasıyla Call of Duty veya FC26 alan biri Online oynayamıyor mu?

Eğer oyun ücretsiz değilse Online oynayamıyorsun. Örneğin Fortnite ve eFootball oynayaiblirsin CoD da sanırım ücretsiz ama diğerleri için PS Plus almak zorunlu bu da aylık en düşük versiyonu 270TL.

Eğer gerçekten GTA 6 oynamak çok istiyorsanız alınır ama yoksa 30-35000 TL'ye yine ikinci el laptop almak daha mantıklı olabilir.

Öyle bir şey mi var? Parasıyla Call of Duty veya FC26 alan biri Online oynayamıyor mu?

Sadece parasıyla değil EA Play aboneliğiyle de alsan yine PS Plus alman gerekiyor.

Eğer oyun ücretsiz değilse Online oynayamıyorsun. Örneğin Fortnite ve eFootball oynayaiblirsin CoD da sanırım ücretsiz ama diğerleri için PS Plus almak zorunlu bu da aylık en düşük versiyonu 270TL.
Yeni öğrendim inanılmaz saçmaymış. Oyuna para verip alıyorsun bir de PS Plus mı alacaksın. Direkt PS Plus alırsın ki oyun niye alasın?

Yeni öğrendim inanılmaz saçmaymış. Oyuna para verip alıyorsun bir de PS Plus mı alacaksın. Direkt PS Plus alırsın ki oyun niye alasın?

Aynen öyle ki herkeste bu zorunda kaldığı için alıyor ve şu ana kadar bunu sorgulayan da pek görmedim, değişik. Yani @Fenerbahçelii sonuç olarak Online oyunlar oynuyorsan yıllık 2800TL (en ucuz) + oyunların parası 3-4K en az oynayacağın oyuna göre değişir ama genelde pahalılar ve GTA 6nında 4K bandında olacağı söyleniyor yani toplam 10bin TL masrafıyla beraber geliyor bence bundansa hazır laptop kullanıyorken laptopu 2.el satıp 2.el yenisini alabilirsin hep satın aldığın oyunlar da boşa gitmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alternatif olarak değerlendirilir.

Mesajlara geç döndüm kusura bakmayın işim çıktı.

O fiyatlara düzgün PC toplanmıyor artık. Bence PS5 alın.

Ne kadara iyi bir sistem toplanıyor artık bayağıdır uzağım piyasadan. Aslında 41k ya geçen 9060 XT sistem görmüştüm sanırım ama emin değilim.

İngilizce biliyorsanız PS5 alabilirsiniz.

İngilizcem B2 ya yakın seviyede fakat hangisi daha mantıklı olur karar veremedim açıkçası. Aslında PC almak bana daha mantıklı gelmişti PS de ki oyunlar PC'ye de geldiği için iyi bir kol alır keyfime bakarım diyordum.

Aynen öyle ki herkeste bu zorunda kaldığı için alıyor ve şu ana kadar bunu sorgulayan da pek görmedim, değişik. Yani @Fenerbahçelii sonuç olarak Online oyunlar oynuyorsan yıllık 2800TL (en ucuz) + oyunların parası 3-4K en az oynayacağın oyuna göre değişir ama genelde pahalılar ve GTA 6nında 4K bandında olacağı söyleniyor yani toplam 10bin TL masrafıyla beraber geliyor bence bundansa hazır laptop kullanıyorken laptopu 2.el satıp 2.el yenisini alabilirsin hep satın aldığın oyunlar da boşa gitmez.

Laptop satıp laptop almama gerek yok kasada alabilirim ama 0 tercih ediyorum hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alternatif olarak değerlendirilir.

8 GB VRAM sıkıntı yaratır gibime geliyor artık siz ne düşünüyorsunuz. Fakat attığınız sistemin Dual channel + DDR5 olması aklıma yattı 4 5 ay sonra içine iyi bir ekran kartıyla her oyunu yüksek ayarda açar gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı