PS5 vs PC upgrade

Mesajlara geç döndüm kusura bakmayın işim çıktı.

Ne kadara iyi bir sistem toplanıyor artık bayağıdır uzağım piyasadan. Aslında 41k ya geçen 9060 XT sistem görmüştüm sanırım ama emin değilim.

İngilizcem B2 ya yakın seviyede fakat hangisi daha mantıklı olur karar veremedim açıkçası. Aslında PC almak bana daha mantıklı gelmişti PS de ki oyunlar PC'ye de geldiği için iyi bir kol alır keyfime bakarım diyordum.

Laptop satıp laptop almama gerek yok kasada alabilirim ama 0 tercih ediyorum hocam.

8 GB VRAM sıkıntı yaratır gibime geliyor artık siz ne düşünüyorsunuz. Fakat attığınız sistemin Dual channel + DDR5 olması aklıma yattı 4 5 ay sonra içine iyi bir ekran kartıyla her oyunu yüksek ayarda açar gibi duruyor.

Evet katılıyorum işlemcisi iyi. Fakat PS5 tadı vermez PC'ye gelen oyunlar. Ayrıca hype kaçıyor öyle olunca, 2020'de çıkan TLOU2 2025'te geldi mesela. Tabii artık oyunlar o kadar değil de 1 senede geliyor. Siz bilirsiniz. PC vs Konsol işine girmek istemiyorum çünkü zevkler tartışılmaz. Bana kalırsa PS5'te oyun oynamanın tadı farklı. X'e bas gir, başka bir şey yapma. Bitir ve çık.

Evet katılıyorum işlemcisi iyi. Fakat PS5 tadı vermez PC'ye gelen oyunlar. Ayrıca hype kaçıyor öyle olunca, 2020'de çıkan TLOU2 2025'te geldi mesela. Tabii artık oyunlar o kadar değil de 1 senede geliyor. Siz bilirsiniz. PC vs konsol işine girmek istemiyorum çünkü zevkler tartışılmaz. Bana kalırsa PS5'te oyun oynamanın tadı farklı. X'e bas gir, başka bir şey yapma. Bitir ve çık.

Gerçekten çok kararsız kaldım :D

Gerçekten çok kararsız kaldım :D

İngilizceniz iyiyse stabil ve yatarak x'e bas gir olayı fena akıyor hocam ya. Yine siz bilirsiniz, glorious pc gaming master race arkadaşlar gelmeden söyleyeyim. Siz nerde oyun oynamak istiyorsanız ona göre terecih edebilirsiniz. Fakat PS5 fiyatına toplanacak adam akıllı PC yok bilginize.

Mesajlara geç döndüm kusura bakmayın işim çıktı.

Ne kadara iyi bir sistem toplanıyor artık bayağıdır uzağım piyasadan. Aslında 41k ya geçen 9060 XT sistem görmüştüm sanırım ama emin değilim.

İngilizcem B2 ya yakın seviyede fakat hangisi daha mantıklı olur karar veremedim açıkçası. Aslında PC almak bana daha mantıklı gelmişti PS de ki oyunlar PC'ye de geldiği için iyi bir kol alır keyfime bakarım diyordum.

Laptop satıp laptop almama gerek yok kasada alabilirim ama 0 tercih ediyorum hocam.

8 GB VRAM sıkıntı yaratır gibime geliyor artık siz ne düşünüyorsunuz. Fakat attığınız sistemin Dual channel + DDR5 olması aklıma yattı 4 5 ay sonra içine iyi bir ekran kartıyla her oyunu yüksek ayarda açar gibi duruyor.
monitörün klavye vs var mı hocam varsa kasa daha mantıklı olur zaten

Monitörün klavye vs var mı hocam varsa kasa daha mantıklı olur zaten.

Var her şeyim.

İngilizceniz iyiyse stabil ve yatarak X'e bas gir olayı fena akıyor hocam ya. Yine siz bilirsiniz, Glorious PC Gaming Master race arkadaşlar gelmeden söyleyeyim. Siz nerede oyun oynamak istiyorsanız ona göre terecih edebilirsiniz. Fakat PS5 fiyatına toplanacak adamakıllı PC yok bilginize.

Hocam PS5 yurt dışı da 30 bin kasayı zorlarsam 40'a çıkartırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı