shadow.0
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram
Ps5 slim 1tb
ps4 slim 500gb
- Meslek
- öğrenci
Buyurun hocam daha almadım 2 ay sürer almam.
Hocam şimdi şöyle anlatayım.
Malum RAM SSD ekran kartı fiyatlarının uçtuğu dönemde alcağınız sistem paranızın hakkını vermeyebilir, 1 yıldır sağlam PC dizmek istiyordum ama bu zamlardan sonra 50kya dizeceğin sistem şu an 100k veya fazla bile o yüzden içim ısınmadı PS5 Slim aldım, amacım PlayStation fanlığı değil ama en iyi sistem paranızın yettiği sistemdir, güvenilir ithalatçı sitelerde PS5 Slim'i 25k bandında bulabilirsiniz ama tavsiyem alabiliyorsanız 40k bandında güvenilir satıcıdan sıfır PS5 Pro almanızdır hem GTA 6 için iyi olur, Valorant CS gibi FPS oyunlarıyla ilgilenmiyosanız PlayStation alınabilir PS keyfi başka oluyor, PS Plus kısmına gelince PS plusa senede belli zamanlar yıllık üyeliklere %25 %35 indirim geliyor en yüksek 4700'lük paketi 2K'ya yakın fiyata alabiliyorsunuz mesela şu anda yıllık PS Plus'ta %35 indirim var, PS Plus kütüphanesinde bayağı oyun var hem direkt onu aldığınız için Online oyunlarda sorun çekiceğinizi sanmam. PlayStation seçeneği F/P olarak size daha uygun olur en azından şu RAM SSD krizi vs 2 3 yıla düzelir umarım, PS5 Pro o zamana kadar götürür rahat zaten ama tercih sizin eğer ben FPS oyunları oynarım 1080p oyun bana yeter derseniz Ryzen 7500F RX 9060XT 16 GB'lı sistemi 50k bandında alabilirsiniz ya da RTX 5060 orası size kalmış eğer derseniz beni fiyatlar kendine gelene kadar götürsün ya da TV'den uzaktan oyun oynarım vs PS5 Slim veya Pro sizi pişman etmez hocam sorunuz olursa yazabilirsiniz.