PS5 vs PC

Verir ama olayları farklı. Birisi 60hz'i farklı gösteriyor diğeri farklı. 30 fps pc camimasında az gelir ama Ps4'te bu rahatsız etmiyor bunu diyorum.
Neticede 30 FPS veriyor, konu 30'un yetip yetmemesi değil, 30 olması. Performansı konuşuyoruz.

Neticede 30 FPS veriyor, konu 30'un yetip yetmemesi değil, 30 olması. Performansı konuşuyoruz.
Hocam performans olarak Ps5 kullanıyorum ama Ps5 dengi olarak bir ekran kartı görsem RTX 3070 görürüm onu da kullanmıyorum. Ps4'e bakarsak GTX 1000 serisi zamanında çıktı sanırım Ps4'ün hala gideri varken GTX 1000 serisi yavaş kalıyor. Performans konusunda Ps daha ömürlü bence. 15 yılın ardından piyasası tükenmeyen Ps3 var o tarafta.

@WolreaG GTX 1000 serisi yavaş mı kalıyor? Eğer 1070 altından bahsediyorsan evet, ama 1070 üstü 3000 serisi kartlara rakip olduğu için tıkanma sıfır falan. PS4 şu an daha berbat gidiyor, güncel oyunların grafik ayarları kısılıyor PS4'e veya Series S'e uyduracaz diye.

@WolreaG GTX 1000 serisi yavaş mı kalıyor? Eğer 1070 altından bahsediyorsan evet, ama 1070 üstü 3000 serisi kartlara rakip olduğu için tıkanma sıfır falan. PS4 şu an daha berbat gidiyor, güncel oyunların grafik ayarları kısılıyor PS4'e veya Series S'e uyduracaz diye.
Doğru, PS4'ten kurtulduğumuz zaman grafiklerde ilerleme görülecek bence.

Ya güzel sistemin olacak yada konsolun demiş atalarımız. :D Şaka bir yana Rx 570 kullanıyorum GTX 1060 dengi olmalı ve çok kötü. Konsol güzel, tıklıyosun açılıyo yok ekran kartı çalışmadı yeniden başlatayım acaba sistem yetecek mi bu oyuna diye düşünmek yok. Oyunu al, indir ve oyna.

RX 570 kullanıyorsan tabi ki konsol çok güzel gelecek. Burada mühim olan nokta bütçe. 4070 S seviyesi bir hazır kasa ile konsolları tabiki karşılaştıramazsın ama 25-30 k arası bir bütçen varsa bence de konsollar rakipsiz bu konuda

RX 570 kullanıyorsan tabi ki konsol çok güzel gelecek. Burada mühim olan nokta bütçe. 4070 S seviyesi bir hazır kasa ile konsolları tabiki karşılaştıramazsın ama 25-30 k arası bir bütçen varsa bence de konsollar rakipsiz bu konuda
Bunu diyorum bende ama yanlış ifade ediyorum. Bütçe varsa pc iyidir ona gamepad alır alacak kişi ama konsol sana güncel herşeyi oynatırım şu fiyata diyor ve Ps5 Slim 18 bin lira şuan sanırım. 18'e 3000 serisi toplanmıyor olmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı