PS4 Pro alman seni güncel oyunlardan -gelecekte-, görüntüden, güncellikten ve kaliteden mahrum edecek. PS4 arayüzünde kasma sorunları tabii olabilir, eğer bu ikisi arasında bir tercih yapılacaksa ve uzun vadede değiştirmem diyorsanız PS5, tartışmasız.
En son teknolojiyi ve en yüksek performansı istiyorsan, PS5 daha iyi bir seçimdir. Daha uygun fiyatlı ve mevcut oyun kütüphanesinden memnunsan, PS4 Pro hala iyi bir alternatiftir.
En ucuz PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 19.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sanırım benim dediğim şeyden bahseden sosyal medya videolarında kullanılan tüm videoların PS4 üzerinden FIFA oynama ekranı olduğunu fark ettim. Yani evet eğer hikayeli oyunlar gibi başyapıt meraklısı herkes PS5 derdi.
Bu arada 1080p 60hz değil 1080p 120hz oynatır oyunu konsol ama monitörden dolayı 60hz görürsünüz. İşkence etmezsiniz hocam. Benim 1080p 165hz monitörüm var Ps5'i açınca 1080p 60hz'e düşüyor, herhangi bir fark yok zaten konsol 120hz yani 60hz+ göreceksiniz.