PS5 vs PS4 Pro

Kim diyormuş farkları yok diye yahu nesil farkı var arada :D önümüzdeki senelerde çıkacak oyunları da düşünün. PS4 ile PS3 karşılaştırmak gibi bir şey.

Vallahi hocam bende PS5 taraftarıyım ama sosyal medyada ve çoğu forumda bu şekilde düşünen insanlar var diye bir arada kaldım.

Vallahi hocam bende PS5 taraftarıyım ama sosyal medyada ve çoğu forumda bu şekilde düşünen insanlar var diye bir arada kaldım.
PS4 Pro almak geçmişe yatırım. PS5 almak geleceğe yatırım. Siyaset lafı gibi oldu bu da.

Öyle düşünenler pes FIFA dışında oyun oynamıyor sanırım.
Konsolları sadece FIFA'dan ibaret sanan tayfaya göre PS3 bile alınır hocam siz ne diyorsunuz PS4 çok yeni bir teknoloji onlar için.

PS4 Pro alman seni güncel oyunlardan -gelecekte-, görüntüden, güncellikten ve kaliteden mahrum edecek. PS4 arayüzünde kasma sorunları tabii olabilir, eğer bu ikisi arasında bir tercih yapılacaksa ve uzun vadede değiştirmem diyorsanız PS5, tartışmasız.

En son teknolojiyi ve en yüksek performansı istiyorsan, PS5 daha iyi bir seçimdir. Daha uygun fiyatlı ve mevcut oyun kütüphanesinden memnunsan, PS4 Pro hala iyi bir alternatiftir.

İleriye dönük bir cihaz istiyorsanız PS5, ben yeni oyunları kötü grafik ve 30 FPS oynarım diyorsanız PS4 Pro.

PS4 ve Pro devri bitti sayılır.

Hocam eklemeyi unutmuşum. 2-4 sene falan kullanacağım.

Hayır zaten çoğu oyun 1080p 60Hz. 2 veya 4K'da 60FPS oynatan oyun az.

Bilmiyorum hocam pek anlamıyoeum, 2K 60fps/4k 30FPS verebilen makineyi 1080p 60FPS oynamak işkence etmek gibi olur diye düşündüm.

Konsolları sadece FIFA'dan ibaret sanan tayfaya göre PS3 bile alınır hocam siz ne diyorsunuz PS4 çok yeni bir teknoloji onlar için.

Öyle düşünenler pes FIFA dışında oyun oynamıyor sanırım.

Sanırım benim dediğim şeyden bahseden sosyal medya videolarında kullanılan tüm videoların PS4 üzerinden FIFA oynama ekranı olduğunu fark ettim. Yani evet eğer hikayeli oyunlar gibi başyapıt meraklısı herkes PS5 derdi.

Hocam eklemeyi unutmuşum. 2-4 sene falan kullanacağım.

Bilmiyorum hocam pek anlamıyoeum, 2K 60fps/4k 30FPS verebilen makineyi 1080p 60FPS oynamak işkence etmek gibi olur diye düşündüm.
Bu arada 1080p 60hz değil 1080p 120hz oynatır oyunu konsol ama monitörden dolayı 60hz görürsünüz. İşkence etmezsiniz hocam. Benim 1080p 165hz monitörüm var Ps5'i açınca 1080p 60hz'e düşüyor, herhangi bir fark yok zaten konsol 120hz yani 60hz+ göreceksiniz.

Yani evet eğer hikayeli oyunlar gibi başyapıt meraklısı herkes PS5 derdi.
En iyi örneği P5R ve P5S. PS4 Pro daha kötü yükleme süreleri ile 4K 30FPS açıyor PS5 ile daha iyi yükleme süreleri ile 4K 60FPS.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı