PS5 vs PS5 Pro

Sony ilk sattığı ürünlerde AR-GE çalışması yapıyor. Yani ilk serileri almak çok riskli. Fat PS5'lerin ilk çıktığı zamanlar ilk CFI serilerinde Bluray lazer problemleri, soğutma bloklarında kusurlar vs. gibi sorunlar vardı. Slim serisi sorunsuz çıktı. Umarım 6'da da yine sorunsuz olur ama emin değiliz maalesef.

Teşekkürler o zaman pro modelini alıyorum.
Hayırlı olsun hocam.

Benim de daha önce hiç ps’m olmamıştı. Yiğenim tutturdu al oyun oynayalım diye. Ben de pro almak yerine Slim’i tercih ettim ve 21k’ya aldım. Şimdi bir de buna SSD alacağım 1TB geçmiş olsun Aradaki fiyat farkına da oyun alıyorum

Teşekkürler o zaman Pro modelini alıyorum.

Pro modeli alacaksanız monitor veya televizyonunun 120Hz destekleyip desteklemediğine ve HDMI 2.1 girişi olup olmadığına dikkat et. Bende PlayStation aldığımdan beri laptopu açmıyorum Hatta PC'de bitirdiğim oyunları tekrar alıp oynuyorum konsolun ve büyük ekranda oynamanın keyfi bana daha iyi geliyor.

Geleceğe yatırım diyorsanız Pro alın. Yok ben PS6 çıkarsa direkt PS6 geçerim diyorsanız Slim idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…