PS5 vs PS5 Slim

Avrupa sürümü nasılsa öyle çarpı onay yuvarlak geri.

Hocam ben 2. kolu da alacagim 1750 TL kolun %60'ı kadar arada kullanilabilir 175 GB falan depolama farki var deyecegini düşünmüyorum açıkçası. PS5 performans olarak geride kalmaz doye dusunuyorum ben siz nasıl düşünüyorsunuz?

Ya fark çok az, o yüzden hani neredeyse aynı fiyata geleceği için Slim diyorum yoksa kesinlikle düz model derdim.

2. kolu da alacagim PS5 Slim fiyatina assagi yukari 2 kollu PS5 alacsgim gibi bir şey.

Slimde ısınma,fan problemi var küçük hava almıyor. PS5 için SSD alırsın oynarsın 2025’ten sonra oyunlar 1440P-30FPS olur ve PS5 PRO tanıtılır isteyen geçer isteyen PS6’yı bekler şahsen ben fiyatına ve özelliğine göre bakacağım duruma göre ancak gerçek şu PS5 2027-28 yılına kadar çıkacak tüm oyunları oynatacak

Hocam donanım farkı yok. Ha depolama 1 TB olmuş. Yani 825 ile arasında dağ kadar fark yok. Alırsın M.2 SSD 4 bin TL ile bence.

1750 TL'ye sadece 200 GB gibi bir alan aliyorum fakat biraz mantiksiz degil mi?
2026-2027 yılında slim modeller daha fazla fan sesi çıkartabilir. Çünkü slim adı üstünde daha küçük bir model o yüzden kasa küçük. Kasa küçük olduğu için daha fazla ısınacak. Daha fazla ısındığı için cihaz kendini soğutmaya başlayacak. Sonra çok fazla fan sesi meydana gelecek. Çok fazla oyun indirmeyeceksen. Düz ps5 al gitsin.

Sonunda birisi yazdı ben artık bunu uzun yazmaya doydum dün size sormayı unuttum pro model gelirse alacakmısınız ? Eğer ps5 gta6 30fps olursa ?

Düz alacağım bu hafta olursa.

Sağ olun hocam bilgilendirme için.

Bende olursa bu hafta geçiyorum inşallah PS5'e sağ olun hocam bilgilendirme icin.

Almışken güncel olsun diye slim modelini aldım, hiç fena değil, tasarım küçülünce hoş da durmuş bence.
Youtube'da gördüğüm birkaç videoda oyun çalıştırmadığı durumda bile fan sesi çok yüksekti, dün akşam kurup denedim biraz, benim cihazda yok ya da bana normal geldi sesi. Tabii daha adam gibi bir oyun test etmedim ama dibinde olmayınca pek rahatsız edeceğini düşünmüyorum.
Ghost of Tsushima aldım ama indirmedim, deneyince fan sesi konusunu için tekrar yazarım. Ps4 slim vardı bende, uçak gibi çalışırdı.

Valla ben konuyu açtığımda fiyat farkı olarak neredeyse 5bin lira fark vardı. Şimdi fark 2bin civarına düştü. Slim ucuzlamaya başladı, Fat kasa iki hafta içerisinde yüzde 20den fazla fiyatı arttı. Midem bulandı ikisinden de vazgeçeceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…