Avrupa sürümü nasılsa öyle çarpı onay yuvarlak geri1750 TL'ye sadece 200 GB gibi bir alan aliyorum fakat biraz mantiksiz degil mi?
Japon surumde onaylama tusu dairemi yoksa carpimi hocam?
Avrupa sürümü nasılsa öyle çarpı onay yuvarlak geri1750 TL'ye sadece 200 GB gibi bir alan aliyorum fakat biraz mantiksiz degil mi?
Japon surumde onaylama tusu dairemi yoksa carpimi hocam?
Avrupa sürümü nasılsa öyle çarpı onay yuvarlak geri.
Ya fark çok az, o yüzden hani neredeyse aynı fiyata geleceği için Slim diyorum yoksa kesinlikle düz model derdim.
Slimde ısınma,fan problemi var küçük hava almıyor. PS5 için SSD alırsın oynarsın 2025’ten sonra oyunlar 1440P-30FPS olur ve PS5 PRO tanıtılır isteyen geçer isteyen PS6’yı bekler şahsen ben fiyatına ve özelliğine göre bakacağım duruma göre ancak gerçek şu PS5 2027-28 yılına kadar çıkacak tüm oyunları oynatacakHocam ben 2. kolu da alacagim 1750 TL kolun %60'ı kadar arada kullanilabilir 175 GB falan depolama farki var deyecegini düşünmüyorum açıkçası. PS5 performans olarak geride kalmaz doye dusunuyorum ben siz nasıl düşünüyorsunuz?
2026-2027 yılında slim modeller daha fazla fan sesi çıkartabilir. Çünkü slim adı üstünde daha küçük bir model o yüzden kasa küçük. Kasa küçük olduğu için daha fazla ısınacak. Daha fazla ısındığı için cihaz kendini soğutmaya başlayacak. Sonra çok fazla fan sesi meydana gelecek. Çok fazla oyun indirmeyeceksen. Düz ps5 al gitsin.1750 TL'ye sadece 200 GB gibi bir alan aliyorum fakat biraz mantiksiz degil mi?
Sonunda birisi yazdı ben artık bunu uzun yazmaya doydum2026-2027 yılında slim modeller daha fazla fan sesi çıkartabilir. Çünkü slim adı üstünde daha küçük bir model o yüzden kasa küçük. Kasa küçük olduğu için daha fazla ısınacak. Daha fazla ısındığı için cihaz kendini soğutmaya başlayacak. Sonra çok fazla fan sesi meydana gelecek. Çok fazla oyun indirmeyeceksen. Düz ps5 al gitsin.
Ps5 GTA 6’yı 1080p’de 60 fps açar hocam. Pro model çıktığı zaman geçmem diye düşünüyorum.dün size sormayı unuttum pro model gelirse alacakmısınız ? Eğer ps5 gta6 30fps olursa ?
2026-2027 yılında Slim modeller daha fazla fan sesi çıkartabilir. Çünkü Slim adı üstünde daha küçük bir model o yüzden kasa küçük. Kasa küçük olduğu için daha fazla ısınacak. Daha fazla ısındığı için cihaz kendini soğutmaya başlayacak. Sonra çok fazla fan sesi meydana gelecek. Çok fazla oyun indirmeyeceksen. Düz PS5 al gitsin.
2026-2027 yılında Slim modeller daha fazla fan sesi çıkartabilir. Çünkü Slim adı üstünde daha küçük bir model o yüzden kasa küçük. Kasa küçük olduğu için daha fazla ısınacak. Daha fazla ısındığı için cihaz kendini soğutmaya başlayacak. Sonra çok fazla fan sesi meydana gelecek. Çok fazla oyun indirmeyeceksen. Düz PS5 al gitsin.
SLI'mde ısınma, fan problemi var küçük hava almıyor. PS5 için SSD alırsın oynarsın 2025'ten sonra oyunlar 1440P-30FPS olur ve PS5 Pro tanıtılır isteyen geçer isteyen PS6'yı bekler şahsen ben fiyatına ve özelliğine göre bakacağım duruma göre ancak gerçek şu PS5 2027-28 yılına kadar çıkacak tüm oyunları oynatacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.