PS5 VS PS5 Slim

Makaleler
8
PS5 alacağım. Hepsiburada'da PS5 Slim'ler 21 bin TL civarında ama ithalatçı garantili. Normal PS5 ise 25 bin TL civarında ama Eurasia garantili. PS5 ve PS5 Slim arasında devasa bir fark olduğunu sanmıyorum. PS3, PS4'te farklar vardı ancak PS5 yeni nesil olduğundan ısınma veya kasma gibi sorunlar olacağını sanmıyorum. Hangisini önerirsiniz?

Satıcı Hepsiburada değil ise zaten garantisi yok o ürünlerin adamlar normal A4 kağıda kendi kaşelerini basıp gönderiyor garantisi biziz diye bir arızalansın bakalım ne oluyor :), o yüzden Slim'ya da normal kasa en uygun hangisi ise ben onu alır geçerdim zira ikinciel almak daha mantıklı garanti olmadığını farz edersek hayırlı forumlar.

Satıcı Hepsiburada değil ise zaten garantisi yok o ürünlerin adamlar normal A4 kağıda kendi kaşelerini basıp gönderiyor garantisi biziz diye bir arızalansın bakalım ne oluyor :), o yüzden Slim'ya da normal kasa en uygun hangisi ise ben onu alır geçerdim zira ikinciel almak daha mantıklı garanti olmadığını farz edersek hayırlı forumlar.
Satıcı hepsiburada değil ancak eurasia garantili. Garanti belgesinde dolandırıcılık yapacaklarını sanmıyorum.

Ben 19 bine Slim modelini satın aldım 2 hafta önce. Aralarında teknik olarak bir fark yok, SSD kapasitesi olarak fark var birde bildiğiniz gibi daha küçük. İthalatçı veya Eurasia garantisini çok önemsemiyorum ben dolayısıyla hangisini daha uyguna bulursanız onu alın derim.
İthalatçı garantisine kesinlikle güvenmiyorum, dualsense kolları çok çabuk bozuluyor.

Satıcı hepsiburada değil ancak eurasia garantili. Garanti belgesinde dolandırıcılık yapacaklarını sanmıyorum.

İthalatçı garantisine kesinlikle güvenmiyorum, dualsense kolları çok çabuk bozuluyor.
O sizin bileceğiniz iş benim aldığım normal garantili zaten, daha yeni daha küçük ve ssd kapasitesinden dolayı Slim derim ben.

Sahibinden üzerinden alın ya da PS5 satan yerlere gidip oradan alın hem görmüş olursunuz aklınızda soru işareti kalmaz artı olarak PS5 Slim ile normal PS5 arasında hiçbir fark yok bende PS5 Slim var çok büyük oyunlara girmediğim sürece ses bile duymuyorum.

İkisinin arasında 4 bin tl var. Sanıyorum ki ithalatçı garantili ps5'ler pek satılmıyor.
İthalatçı garantili ürünlerde , ürünü satan yerin hangi teknik servisle anlaşmalı olduğu önem teşkil ediyor tabi, eğer güvenilir firmalarla anlaşmalı ise , olumlu yorumlar içeriyorsa gayet tercih edilebilir. 4-5 bin TL fark az değil sonuçta. Bana kalırsa yaşadığınız yerde PS5 Satışı yapan elektronik mağazalara gidin , ithalatçı garantili olarak satan yerlerden bahsediyorum. İnternet üzerinden almaktansa kendiniz konuşup görüşüp daha iyi karar verirsiniz.

Sahibinden üzerinden alın ya da PS5 satan yerlere gidip oradan alın hem görmüş olursunuz aklınızda soru işareti kalmaz artı olarak PS5 Slim ile normal PS5 arasında hiçbir fark yok bende PS5 Slim var çok büyük oyunlara girmediğim sürece ses bile duymuyorum.
Hepsiburada eurasia garantili alsam ne gibi bir sıkıntı olabilir ki? Daha önce ps5 kullandım uzun süre.

İthalatçı garantili ürünlerde, ürünü satan yerin hangi teknik servisle anlaşmalı olduğu önem teşkil ediyor tabii, eğer güvenilir firmalarla anlaşmalı ise, olumlu yorumlar içeriyorsa gayet tercih edilebilir. 4-5 bin TL fark az değil sonuçta. Bana kalırsa yaşadığınız yerde PS5 Satışı yapan elektronik mağazalara gidin, ithalatçı garantili olarak satan yerlerden bahsediyorum. İnternet üzerinden almaktansa kendiniz konuşup görüşüp daha iyi karar verirsiniz.

Şöyle bir şey de var, eski PS5 konsolum Digitaldi ve Eurasia garantiliydi. Normal disk versiyonlu ithalatçı garantili konsollardan daha pahalıya ve daha hızlı satmıştım. Satışta da önemli garanti türü. İthalatçı kesinlikle almam sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı